- 3,352
- 2,428
- 113
Yav senin gönlün zengin, ben yazıyorsam bunda bi hikmet vardır . Gönlü zengin adamı ben elbisesinden tanırım , sen cebinde para olmasa da ekmeğini bölecek adamsınHepsini verelim
Yav senin gönlün zengin, ben yazıyorsam bunda bi hikmet vardır . Gönlü zengin adamı ben elbisesinden tanırım , sen cebinde para olmasa da ekmeğini bölecek adamsınHepsini verelim
Oynarsin kankaaaa dur da pyahhaBanko 1 macim daha var aslinda
Yalvarırım boynumuza dolaBuraya calypso eklenecek tmm herhalde 6 kisi kisi basi 310 atilsin gerisi dagitana
Sen nick mi değiştinGerçi zamanında yapmadığım şey değil üstüne para da vermiştim hahahahahha konu duruyor
Buda hala evde ,Evin parası bitti mi
3 tur yaparYalvarırım boynumuza dola
Bende ikinizi seviyorum @Mrlbra da seviyor sizi@Calypso13 seviyorum zaten o yüzden nazımız geciyor diye laf ettik zaten tatlıya bağladık zaten sorun yok
Asılırız şeyh Sait misali3 tur yapar
Kanka metine at o dagitsin istersenGerçi zamanında yapmadığım şey değil üstüne para da vermiştim hahahahahha konu duruyor
Ölunun arkasından etıket yapmaBende ikinizi seviyorum @Mrlbra da seviyor sizi
Limitimizi zaten aştık gerisi benden çıkıyor gerisi arkadaşlarda artık onlar istiyorlarsa hepsini sana versinler onların bileceği iş karışmam benYav senin gönlün zengin, ben yazıyorsam bunda bi hikmet vardır . Gönlü zengin adamı ben elbisesinden tanırım , sen cebinde para olmasa da ekmeğini bölecek adamsın
YokSen nick mi değiştin
İban atsn o kişiler banaKanka metine at o dagitsin istersen
La ne gerek vardi baristilar
İyi gecelerin olsun kralım
Yav yok zaten güzel bi dağıtım yapmışsın kesene bereketLimitimizi zaten aştık gerisi benden çıkıyor gerisi arkadaşlarda artık onlar istiyorlarsa hepsini sana versinler onların bileceği iş karışmam ben
Öpüp barıssanda küfürler agırdı bende dedım ne çabuk barıstılar