- 7,649
- 3,979
- 113
Surgun seni severim ama dagitican biseyi veya yapican bi olayi hep soyleme anlami kalmaz kankamAdalet onemli.bn olsam 1k olduktan sonra geleni almazdim.ptesi yapicam yine roll o zaman bu olmaz
Surgun seni severim ama dagitican biseyi veya yapican bi olayi hep soyleme anlami kalmaz kankamAdalet onemli.bn olsam 1k olduktan sonra geleni almazdim.ptesi yapicam yine roll o zaman bu olmaz
AHAHAH ASLAAAAAAAAA YOKReisle akrabalığın var mı bro![]()
kanka para yok ya valla olanıda kumarda hiç etmek istemiyorum 2 3 hafta önce bi 150 ezdim rollde canımız istiyor yapamıyoruz ne zormuş rollsüzlükEywallah amcaoglu sjsjejs![]()
Sankı var gıbıAHAHAH ASLAAAAAAAAA YOK
o zaman kesin farketmeden yolda bir yerde denk geldinAHAHAH ASLAAAAAAAAA YOK
Erhan sorma sabah yaptim ufak rol 2 de patladim 2. 5 ust akkanka para yok ya valla olanıda kumarda hiç etmek istemiyorum 2 3 hafta önce bi 150 ezdim rollde canımız istiyor yapamıyoruz ne zormuş rollsüzlük![]()
Valla bende bugün vermicekler sanırımHoligana saat 12den beri sovuyorum
Sen rahat ol ama suna eminim bi wp gurubu yada telegram grubu var belli bi grup birbirlerini cagiriyorlar ve multi hesaplari aciyorlarBugun ozaman bu adaletsizliği sağlayanlari unutmaki senin gününde mutlaka orada olacaklar. Ozaman 2 cift lafın varsa söylersin kanka
2 kez cekılıs yaptm adam 2 kez de cıktı belkı ordan bı denk gelmısızdıro zaman kesin farketmeden yolda bir yerde denk geldin![]()
@serkandemir50 dediği gibi bundan öncekiler çekilişe dahil edildi çekilişi yapıp geliyorum liste bu..Arkadaşlar çekimi verdim bu mesajdan sonraki katılımları almayacağız para gelince gönderim yapacağım çekim verildi
Etkinlik için @serkandemir50 dosta teşekkür ederiz Kazananlar @serkandemir50 özelden papara no atabilirler..çekim verildi hesabına geçince gönderimler sağlanacaktır..@serkandemir50 dediği gibi bundan öncekiler çekilişe dahil edildi çekilişi yapıp geliyorum liste bu..
serkandemir50 5 Kişiye 20 TL
surgun57
mrpunk35
Dexter
Hamit6363
Bombeye73
Cihann44
Brsgs1905
egow35
Reis24
unclaimed61
Khiron55
Eren44
erhanbey22
Yilmazseko21
bayramyay1
recebb
Byinan
Unal57
emreyagmur
mamican11
hayro45
orhuneses
Gönderimler Sağlanmıştır Bol şanslar DilerimEtkinlik için @serkandemir50 dosta teşekkür ederiz Kazananlar @serkandemir50 özelden papara no atabilirler..çekim verildi hesabına geçince gönderimler sağlanacaktır..
https://www.onlinecekilisyap.com/cekilis/serkandemir50-5-kisiye-20-tl-1329352