- 13,913
- 6,248
- 113
Yazar yazmasz 1 dkkada geldi golKısır gecee bu maç 2. Peerştor 1.5 alt olur
Yazar yazmasz 1 dkkada geldi golKısır gecee bu maç 2. Peerştor 1.5 alt olur
Senin yapacak bir şeyin yok bro şans işte olmayinca olmuyor. Yeri geliyo buz hokeyinde bile penaltı kaçıyor kısmet.Gece gece çok güzel sinerji yaptık güzel bı ortam oluştu ama kısmet herkesten özür dilerim @Shellac
Keşke hepimiz kazansaydik valla gece gece ilaç olcak ti hepimize çok umutluydum vallahi 5 dk 1-1 yaptılar dedim gelirSenin yapacak bir şeyin yok bro şans işte olmayinca olmuyor. Yeri geliyo buz hokeyinde bile penaltı kaçıyor kısmet.
Biz de öyle geldi gözüyle baktık ama olmadı. Sağlık olsun ilk defa kaybetmedik emekleriniz için de sağolun ortak olduk hepimiz. Ligler başlasın ben de böyle etkinlikler yapicam. Hepinizi beklerim.Keşke hepimiz kazansaydik valla gece gece ilaç olcak ti hepimize çok umutluydum vallahi 5 dk 1-1 yaptılar dedim gelir
Ara ara yapalım reyiz her gece var buz hokeyiSağlık olsun beyler güzel zaman geçirdik bide hepimiz kazansaydık tadından yenmezdi Teşekkürler beyler![]()
Bu arada Samet senin ev nerdeydiAra ara yapalım reyiz her gece var buz hokeyi
İspanya/ Madrid gelen mi ?Bu arada Samet senin ev nerdeydi![]()
Yarın Carlos ve adamları evden alacak seni haberin olsunİspanya/ Madrid gelen mi ?![]()
BeklerimYarın Carlos ve adamları evden alacak seni haberin olsunhadi hepinize iyi geceler
Rolongmi var?Bol şanslar @Shellac
Eski konudan mı devam edeceğiz
Sanırım...Rolongmi var?
Kim yapiyo?Sanırım...![]()
@ShellacKim yapiyo?
Bence iş ciddiye bindi. @Shellac şu an para yatırıyorBen bı konu ortaya attıminşallah yapar ama sadece benimkisi soylemdi beyler
Bu mevzu nerde gectiBen bı konu ortaya attıminşallah yapar ama sadece benimkisi soylemdi beyler