- 2,558
- 988
- 113
Bence iş ciddiye bindi. @Shellac şu an para yatırıyor![]()
Bence iş ciddiye bindi. @Shellac şu an para yatırıyor![]()
Taaaaaaaaaa benim 2 ay önceki açtığım konu idiBu mevzu nerde gecti![]()
Sağlık olsun.dostum dün rulette 1.170tl bakiye yaptım 8 dk bitirdim 0 ve çevresi oynadım 10 el gelmedi
Vallahi 50 TL 3.5 speed auto rulete girdim 32 Isparta memleket 34 30 gelmiş 0 26 ve 32 ye bastım 32 geldi 500 oldu dağıttım 12 ki geldi 1170 oldu ne oludysa ondan sonra oldu yatmadım salak gibi gecenin 5 i olmuş yatsak bugün Mel Mel dolasmicaktikSağlık olsun.
Canın sağolsun inşallah daha iyisini kazanırsın. Rullete taktik var miVallahi 50 TL 3.5 speed auto rulete girdim 32 Isparta memleket 34 30 gelmiş 0 26 ve 32 ye bastım 32 geldi 500 oldu dağıttım 12 ki geldi 1170 oldu ne oludysa ondan sonra oldu yatmadım salak gibi gecenin 5 i olmuş yatsak bugün Mel Mel dolasmicaktik
Var hocam tamam şans çoğunluk la ama speed Live roulette artik zor kaybediyorum diyebilirimCanın sağolsun inşallah daha iyisini kazanırsın. Rullete taktik var mi
Geçmiş olsun simdilerde ki maçların kurmaca olduğuna inanmaya başladım. Bu kadar şansızlık tesadüf olamaz!
Gecmis olsun...
Gerçi sanal futbol oynamissinGeçmiş olsun simdilerde ki maçların kurmaca olduğuna inanmaya başladım. Bu kadar şansızlık tesadüf olamaz!
TERT TOTEM YAPTIM KNKSassirtin bizi
Tebrikler dostun rolling konusu neden açmıyorsun 250 olması durumunda @Lirabet Destek 5 kişiye 25 tl versin bir taşla iki kuş vuralımTERT TOTEM YAPTIM KNK250 OLMASI LAZIM AMA
Yine mı ?