Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sterlinbet 250 TL Deneme Bonusu

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,023
1,790
113
Almış olduğunuz deneme freebet ile 2.500 ₺ bakiyeye ulaştıktan sonra canlı destek alanına bağlanarak bakiyenizi düzenleme talebinde bulunmanız gerekmektedir. Talebinizin ardından bakiyeniz 250₺ olarak düzenlenecek olup ardından minimum 250 ₺ yatırım sağlamanız gerekmektedir. Yatırım işleminiz sonrasında anapara çevriminizi sağlayıp, dilediğiniz miktarda çekim yapabilirsiniz.

Verdiği free bet 100₺ :D olm paylaşmayın şöyle bonuslar

kindar00

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
14
3
Almış olduğunuz deneme freebet ile 2.500 ₺ bakiyeye ulaştıktan sonra canlı destek alanına bağlanarak bakiyenizi düzenleme talebinde bulunmanız gerekmektedir. Talebinizin ardından bakiyeniz 250₺ olarak düzenlenecek olup ardından minimum 250 ₺ yatırım sağlamanız gerekmektedir. Yatırım işleminiz sonrasında anapara çevriminizi sağlayıp, dilediğiniz miktarda çekim yapabilirsiniz.

La olm. Kafana yatmadıysa alma kullanma ne boş kelime edip kalabalık yapıyon!

yavuzztarhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
25
28
Bak bi daha böyle bi bonus paylaşırsan seni şah mat ederim konu kapat böyle ucube sitelere prim vermeyin !!!!
kesınlıkle haklısın bu ne sacma sartlar ya ben zaten 250 2000 yapabılsem gıder kendım para yatırım adamlar para vermem ıcın elınde gelenı yapıyor

Altansahin

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
2
3

5000 yapacakmısızda 250 yatırcakmısızda bilmem ne. Yahu ben direkt 250 yatırrım kendim oynarım kuralsız