La olm. Kafana yatmadıysa alma kullanma ne boş kelime edip kalabalık yapıyon!Almış olduğunuz deneme freebet ile 2.500 ₺ bakiyeye ulaştıktan sonra canlı destek alanına bağlanarak bakiyenizi düzenleme talebinde bulunmanız gerekmektedir. Talebinizin ardından bakiyeniz 250₺ olarak düzenlenecek olup ardından minimum 250 ₺ yatırım sağlamanız gerekmektedir. Yatırım işleminiz sonrasında anapara çevriminizi sağlayıp, dilediğiniz miktarda çekim yapabilirsiniz.
Verdiği free bet 100₺olm paylaşmayın şöyle bonuslar
Ohooo250 i 5000 yap 250 yatır. Prim vermeyin şu ucube siteşere ya. Bu ne ya zırvalık
Helal sana delikanlıLa olm. Kafana yatmadıysa alma kullanma ne boş kelime edip kalabalık yapıyon!
kesınlıkle haklısın bu ne sacma sartlar ya ben zaten 250 2000 yapabılsem gıder kendım para yatırım adamlar para vermem ıcın elınde gelenı yapıyorBak bi daha böyle bi bonus paylaşırsan seni şah mat ederim konu kapat böyle ucube sitelere prim vermeyin !!!!
Aynen konu kapatılsın böyle sitelere prim verilmesin hatta site kapatılsınkesınlıkle haklısın bu ne sacma sartlar ya ben zaten 250 2000 yapabılsem gıder kendım para yatırım adamlar para vermem ıcın elınde gelenı yapıyor
LA 250 TL MİZ OLSA BURDA BONUS PEŞİNDEMİ KOŞARIZ.LÜTFEN BURDAKİ İNSANLARIN ÇULSUZ OLDUKLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK PAYLAŞIM YAPIN
La ♣ ikili şartları okuyupta bunu paylaşmaya utanmadın mı burda ??La olm. Kafana yatmadıysa alma kullanma ne boş kelime edip kalabalık yapıyon!
5000 yapacakmısızda 250 yatırcakmısızda bilmem ne. Yahu ben direkt 250 yatırrım kendim oynarım kuralsızAlmış olduğunuz deneme freebet ile 2.500 ₺ bakiyeye ulaştıktan sonra canlı destek alanına bağlanarak bakiyenizi düzenleme talebinde bulunmanız gerekmektedir. Talebinizin ardından bakiyeniz 250₺ olarak düzenlenecek olup ardından minimum 250 ₺ yatırım sağlamanız gerekmektedir. Yatırım işleminiz sonrasında anapara çevriminizi sağlayıp, dilediğiniz miktarda çekim yapabilirsiniz.
Verdiği free bet 100₺olm paylaşmayın şöyle bonuslar