Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Süperlig Şampiyonu Kim Olacak

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
991
113
FenerBahçe reis GS 2 aydır top oynamıyor kendi eliyle şampiyonluğu verecek GS oynayacağı deplasmanlar zor FB keyfi yerinde takım oyunu oynuyor yedekleri kadroya katkısı var 🧐 😇
agam boyle dediyse vardir bi bildigi fener sampiyon olura ev basicam

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,837
1,468
113
Galatasaray namağlup lider tamamlar. Hayal görmeyi bırakın. Kıyası bırakın. İki yıldır fener iyi değil, ligin diğer takımları kötü. Galatasaray ise kasmıyo aslanın civcivle oynadığı gibi oynuyo fenerle.
Hayal gören sensin gibi sanki onca insan Gs'nin top oynamadığı konusunda hemfikir😀Ulan gsliler bile memnun degil sen nasil bi holigansın😀😀

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
247
43
Fener şampiyon olursa ligdeki gerilim bir nebze de olsa azalır. Ülkedeki büyük camialar yıllar boyu şampiyon olamayınca taraftarlar arası gerilim de yükseliyor. Düşmanlık ta artıyor. Tansiyonun azalması için Fenerin şampiyon olması gerek.

Bunu isteyen Gs taraftarları bile mevcut. Ülkedeki yüksek futbol gerilimi en azından biraz azalır. Düşmanlıklar biraz törpülenir
fener sampıyon olursa dahada artar bence kaos zaten kaos ortamı ıstıyolar halka gundem degısttırmek ıcın ekonomı vs durumları acısıdan

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
779
195
43
ben beşiktaşlıyım amaaaa galatsaray durumu çok kötü olacak bakın görün ilk yarı çoğu maçı evinde oynadı amaaa ikinci yarı oooooo beşiktaş TRABZON samsun FENERBAHÇE şampiyon vesalam ünal kaplan masa

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
247
43
ben soyle bakıyorum olaya aslında oshımen gıbı oyuncu var morata yunus gelıcek gs oldu bıttı dıye bakıyo herkez gs lı taraftarlarda dahıl ama bu fenere zarar verıcek cok fazla rehavet kapıldı 4 maclık fıkstur gs alanya antalya bjk samsun macları en krıtık maclar fb de samsun bodrum trabzon sıvas macları var asıl sınav bu maclar bu maclarda

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
247
43
ben beşiktaşlıyım amaaaa galatsaray durumu çok kötü olacak bakın görün ilk yarı çoğu maçı evinde oynadı amaaa ikinci yarı oooooo beşiktaş TRABZON samsun FENERBAHÇE şampiyon vesalam ünal kaplan masa
puan kaybının cogu ıc sahada olmus zaten

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,019
838
113
Boşa açmışsın konuyu reis şampiyon belli bence ben fanatik galatasaraylıyım adamlar Bjk Galatasaray ı yenerse falan yazmış ne Bjk si amk Galatasaray en az 5-6 maç puan kaybı var Göztepe samsun TS Bjk bunlar deplasman en fazla 1 tanesini kazanır bu hafta alanya maçı var onu bile yenemeyebilir bokan buruk adlı adam 2 yıl İcardi ile şampiyon oldu şimdi maske düştü kel görüldü elimizde çok yetenekli kanatlar vardı tete ziyech zaha angelino angelino Roma'da tete pana da şow yapıyor ndombele Fransa'da ayın orta sahası oldu bu adam hepsine 3-4 verdirip küstürdü jelert 9 milyon euro cuesta 8 sara 18 12 osimhen Morata 6milyon maaş jacobs adlı eşşek 3.5 alıyor bonservis de 6-7 harcanan paralara bak en kötüsünün aldığı para rigasın kadro değeri kadar bu adam bunları yenemedi en kolay kurayla 300milyonluk kadroyu ilk 8 e sokamadı Avrupa'da 6 maçtır domaldı ligde üst üste 2 haftadır kayıp sizce sihirli değnek mi değecek fener eşşek oğlu eşşek değilse çok rahat şampiyon olur herşey ortada Galatasaray hiç bir maçı artık kolay kazanamaz

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
247
43
tum paramı fenere basıcam herkes fener sampıyon olucak dıyor ya suanda bende oyle dusunuyorum koyu gs lı olarak cıddı cıddı

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,754
4,682
113
evet ligde işler kızışıyor fanatik fenerliyim puan farkı 4 galatasarayin fikstürü zor olduğu için aradaki farkın kapanacağını düşünüyorum ama malasef fenerbahcede Cenabet takım olduğu için onunda takılma ihtimali var ondan dolayı emin konuşamıyorum 26 yaşındayım en son şampiyon olduğumuzda 15 yaşındaymışım

Fenerbahce Şampiyon Olursa 2k Dağıtacam Forumda O Kadar Kafayı Yedim jaiqu2 🙄🙄😠😠

Siz ne düşünüyorsunuz nolacak
dost bikere fener bjk derbisinde kesin fener yenilecek . gs de yenilecek bjk ye gerisini bilmiyom . fener evet mallığı tuttugu için bence yıne el ele gs yi şampiyon yapacak. gs nin bu fiksturde ilerdeki 4 maçında 5 puan çıkarırsa allahına dua etsin.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,019
838
113
Bu dursun Özbek adlı aç adam hala Galatasaray başkanlığı yapıyor ya yazıklar olsun adam Galatasaray dan ayrılırken otel masraflarını Galatasaray a kitlemiş fenerin başkanı milyarder bizim başkanlar hep aç insanlar buda çok büyük dezavantaj konuşmayi bile bilmiyor bizim yöneticiler bide acuna bak ülkeyi ayağa kaldırdı kollanmasına rağmen Rize'nin Eyüp'ün 3 puanı nı çaldılar adam nasıl algı yapıyorda okları Galatasaray a döndürdü son maç hakem bişey olsada penaltı çalsam diye bekledi son dk cuesta saolsun o kozu verdi ben yemin ederim o penaltı fener maçında olsa son dk götü yiyip veremezdi hakem herşey fenerden yana hakem de iyi de oynuyorlar bizden gitti şampiyonluk

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,019
838
113
Avrupa'da 4 maçta 10 puan topladık kalan 4 maçta 5 puan alsa gruptan çıkıyordu eşşek bunu bile beceremedi ulan ne ümitlenmiştik iyi kadro kurduk bidaha alcaz uefayı dedik hoca bozuntusu gene sıçtı Avrupa'da

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
237
43
Perşembe tabii ki de Fenerbahçeliyiz. Gs avrupada kaybederken gülen fenerliler gibi değiliz. Kafamız bozuk kanımız değil.
Türkiyede herhangi bir takımın avrupadan kupa getirmedikçe Galatasaraya avrupa konusunda laf söylemesi haddi değildir. Haddinizi bilin. Biz bu millete o sevinci bir kere yaşattık. Siz kim oluyorsunuz da avrupa konusunda bize laf söyleyebiliyorsunuz ya? Gören de fener her yıl şlde final oynuyo sanır. Klişe olacak ama hadi görelim 1 tane de kupa siz getirin
Getiremezsiniz vizyon yok çünkü

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,547
25,154
113
Besiktas en son gs ye nezamn yenildi inonude

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,598
2,985
113
Hayal gören sensin gibi sanki onca insan Gs'nin top oynamadığı konusunda hemfikir😀Ulan gsliler bile memnun degil sen nasil bi holigansın😀😀
Kasımpaşa maçını izlemeden konusuyorlar bence ki zaten küme düşme takımları 2 takımı da zorlayacak ligden düşen takım önemli bir gelir kaynagını kaybedecek bir kere TS ve Bjk maçları önemli ki TS liler bile gs ye gıcık olmuş durumda artık eskisi gibi değil kolay kolay macı vermezler 2 sininde puana ihtiyacı olduğu döneme gelirse gs maçları 2 side kolay kolay vermez macı hele ki yabancı hakem yönettiğini düşünürsek gs 2 maçtan maks 4 puan alır ya da 4 puan bırakır

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,424
3,678
113
Okan buruk derbi maçlarında yabancı hakem gelirse ne yaparım diye panik yapıyor taktik bilgisi zayıf Fenerbahçe daha avantajlı ne istediğini biliyor Galatasaraylı futbolcular gibi en azından her pozisyonda kendini yere atmıyor ben Fenerbahçe'nin daha önde olduğunu düşünüyorum