Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Tff Yabancı Hakem Red

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,640
4,543
113
dostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi

Alive9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
117
43
Ayrımcılık değil hem fb hem gs istediği için oldu şimdi bjk istiyor ama Galatasaray istemiyor bu yüzden olmuyor

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,794
929
113
dostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi
Hakem belli olsun yorumlayalim

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,146
24,019
113
Bjk handikap mı

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,078
2,370
113
Futbol bu belli olmaz ne olacağı ama takımların suanki hâlini görüp bjk normal şartlarda handikap yapar demek çok garip
Fanatizm ne yaparsın ümit ettiğini yazmış doğaldır bende tersini düşünüyorum taraf olduğum için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...