- 7,174
- 6,688
- 113
Evet sayın futbolseverler derbi sona eriyor Galatasaray şampiyonluğa büyük bir adım daha atıyor.
Beşiktaş 1-5 Galatasaray Maç Sonucu
Beşiktaş 1-5 Galatasaray Maç Sonucu
Bjk handikap derken🤣🤣🤣şu tineri az çekin diyoruz kızıyonuz sonra🤣🤣dostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi
Türk hakemler gsye çalışmıyorya bosver iyi olmuş böyle dost🤣dostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi
Samsun son 5dk 2 gol yedi geçende yenildi ozaman yapı samsunun yenilmesini istiyor , nerde bu yapicilar 🤣 ne yapiymis bitmedi 10 yıldır yapı gsye çakışıyor sözde , hicmi bjkye fbye Trabzona çalışmıyor bu yapı, iyi olanı kötülerler bizim halkımız maalesef böyle 👍Ben de gsliyim ama okanin elindeki kadroya rağmen her maç hakem hakkında konuşması çok irite ediyor şahsen beni. Hakemler her zaman her takıma hatalı karar verio ligde ama işte kim kaybetse hemen hakemi hedef gösteriyor
Demek yapı İsrailBen bir Beşiktaşlı olarak netenyahunun paralı köpekleri Beşiktaş yener diyorum ne kadar netenyahunun. İti başkan netenyahudan milyar dolarlar alıp istifa etsede hala netenyahunun iti olan bu kulüp o etkiyi atlatamadi parayla şeref satan parayla hasiyet satan parayla milletini taraftarini satan efendi Beşiktaş kazanır yahudi maçı gurur meselesi yapar basar parayı iti yapar efendi Beşiktaş'ı
bu kadar eminsiniz yani yine 😄Galatasarayın bu futbol ile derbide deplasmanda Bjk yenme ihtimali yok.
Maç sonu yine forumdayım![]()
Handikap mıdostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi
Senin amacın objektif yorum yapmak değil. Osimhen harici fıs diyorsan seninle futbol konuşmaya gerek yok zaten. Sen bjk de handikap yapmayı başaracak fıs olmayan formda oyuncularını saysana bakalımben beşiktaşın en az 2 gol bulacıgını düşünüyorum dost. gs de zaten osimen dışı fıs adam takımı ayakta tutuyor yeminle. onu tutarsak geri boş
osimen dısında adam mı var ? la gecen gün konya maçında osı yoktu noldu kendı evınızde 0-0 bitti ziraat maçımıydı neydı diğerleri tam kadroydu bırak golü atak yapamadnızSenin amacın objektif yorum yapmak değil. Osimhen harici fıs diyorsan seninle futbol konuşmaya gerek yok zaten. Sen bjk de handikap yapmayı başaracak fıs olmayan formda oyuncularını saysana bakalım
anlataman dost bosverBak biz objektif konuştuk ama bazı arkadaşlar şakanın dozunu kaçırmaya başladı bak dozunu kaciranlara ağır konuşurum
Galatasarayın sezon başından beri istedikleri reddedilir zaten öküzden talepte bulunmadiAyrımcılık değil hem fb hem gs istediği için oldu şimdi bjk istiyor ama Galatasaray istemiyor bu yüzden olmuyor
Sene başındaki oyunla şimdiki oyun bir mi? Neymiş handikap yapacakmış. 9 kişi kalan Konya’ya gol atamayan takım kime handikap yapacak?sene basındada herkes ötüyordu dost 😁
Harika yorumSenin amacın objektif yorum yapmak değil. Osimhen harici fıs diyorsan seninle futbol konuşmaya gerek yok zaten. Sen bjk de handikap yapmayı başaracak fıs olmayan formda oyuncularını saysana bakalım
fenerde geçen hafta 10 kişiye atamadı fener şimdi kötümü ? fener suan ligde en iyi topu oynayan takım ama objektif bakarsak. ona ne acıklık getıreceksın soyle bakalım ? ben takımım iyi oynuyor demedim sadece büyük maçlara özel şhow yapıyorlar. bak bilbaoya dikkat edin 2.ci 5-0 vakası olmasınSene başındaki oyunla şimdiki oyun bir mi? Neymiş handikap yapacakmış. 9 kişi kalan Konya’ya gol atamayan takım kime handikap yapacak?
Gayet objektif bakıyorum ve o maçta Beşiktaş değil handikap yapmayı puan bile alamaz diyorumfenerde geçen hafta 10 kişiye atamadı fener şimdi kötümü ? fener suan ligde en iyi topu oynayan takım ama objektif bakarsak. ona ne acıklık getıreceksın soyle bakalım ? ben takımım iyi oynuyor demedim sadece büyük maçlara özel şhow yapıyorlar. bak bilbaoya dikkat edin 2.ci 5-0 vakası olmasın