Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Tff Yabancı Hakem Red

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,630
4,541
113
Bjk handikap yapsın izmirde donsuz gezcem daha 9 kişi konyaya gol atamadi
kasımpaşayıda öyle düşündünüz zorla berabere bitirdiniz 😄 görürsünüz derbi akşamı dost. sizin takım boyle küçük gormkten hep puan bırakıyor

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,391
1,006
113
Ben bir Beşiktaşlı olarak netenyahunun paralı köpekleri Beşiktaş yener diyorum ne kadar netenyahunun. İti başkan netenyahudan milyar dolarlar alıp istifa etsede hala netenyahunun iti olan bu kulüp o etkiyi atlatamadi parayla şeref satan parayla hasiyet satan parayla milletini taraftarini satan efendi Beşiktaş kazanır yahudi maçı gurur meselesi yapar basar parayı iti yapar efendi Beşiktaş'ı

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,972
821
113
Ben bir Beşiktaşlı olarak netenyahunun paralı köpekleri Beşiktaş yener diyorum ne kadar netenyahunun. İti başkan netenyahudan milyar dolarlar alıp istifa etsede hala netenyahunun iti olan bu kulüp o etkiyi atlatamadi parayla şeref satan parayla hasiyet satan parayla milletini taraftarini satan efendi Beşiktaş kazanır yahudi maçı gurur meselesi yapar basar parayı iti yapar efendi Beşiktaş'ı
Dost tel avive yenildiler diye mi böyle diyon

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,391
1,006
113
Dost tel avive yenildiler diye mi böyle diyon
Sattı diye satıp istifa etti başkan ve bir kaç kişi Yahudiler bu maçı çok önemsedi gurur onur meselesi yaptı bu maçı ama Beşiktaş'ı yenme imkanları yoktu Beşiktaş ta satılık itler buldular hem başka sahada oynamayı kabul etti hem şerefini sattı bu it takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...