- 27,113
- 23,972
- 113
Bildiğinden şaşma dost hele yeni sitelere hiç bulasmamak lazımsiteler beni tırsıtmaya bşladı dost 2 gündür fena şikayet var heryerde
Bildiğinden şaşma dost hele yeni sitelere hiç bulasmamak lazımsiteler beni tırsıtmaya bşladı dost 2 gündür fena şikayet var heryerde
İyi oynayan kazansın dost, derbi havası bir başka oluyor tabi 👍dost kötü olduğunu biliyoruz ama derbi de ne olacagı hiç bdlli olmaz örneği var sezon basında 😁
Öyle tabi bı güzel maç izliyelim yahu 0.0 kavga kaos bunedirAynen derbi havası başka. İyi olan kazansın dost 👍
Gollü geçer umarım zevk alırızÖyle tabi bı güzel maç izliyelim yahu 0.0 kavga kaos bunedir
ben zevkli bi maç + en az da 2 kırmızı kart bekliyom 🤣İyi oynayan kazansın dost, derbi havası bir başka oluyor tabi 👍
Aynı fikirdeyim hakem etken olmadığı sürece gs nin alacağı max 1 puanGol mü bulamaz dost olay geçmiş maçlara bakarak analiz yapmayın yahu bu debri ne olursa olsun ben koyu bjk li olarak GS en kotu beraberlik alır
yarın doğum günüm. betcolardan ne koparırsam sonrasında artık holiden jojodan tümbetten oynayacsm abi kesim yemin ettımBildiğinden şaşma dost hele yeni sitelere hiç bulasmamak lazım
Dost en son Ahmet gote cakarda mayo giyicem demiştiBjk handikap yapsın izmirde donsuz gezcem daha 9 kişi konyaya gol atamadi
Izmirde donsuz geziyor zaten millet aqwjc pantolon etek içinde don yok 😁😁😁 etek giyip dolaşırım de inandırıcı olsun 🤣🤣🤣Bjk handikap yapsın izmirde donsuz gezcem daha 9 kişi konyaya gol atamadi
kasımpaşayıda öyle düşündünüz zorla berabere bitirdiniz 😄 görürsünüz derbi akşamı dost. sizin takım boyle küçük gormkten hep puan bırakıyorBjk handikap yapsın izmirde donsuz gezcem daha 9 kişi konyaya gol atamadi
Zor be dost hatta imkansızDost en son Ahmet gote cakarda mayo giyicem demişti
Bu konuda olucam dost merak etme ims konu kapanmazkasımpaşayıda öyle düşündünüz zorla berabere bitirdiniz 😄 görürsünüz derbi akşamı dost. sizin takım boyle küçük gormkten hep puan bırakıyor
İşin makarasındayiz da ben gollü berabere oda osiyi tutarsak yoksa yenilirixZor be dost hatta imkansız
kapanırsada buluruz bırnırımızı ya 😁Bu konuda olucam dost merak etme ims konu kapanmaz![]()
o sibob bi cacık yapamaz dostİşin makarasındayiz da ben gollü berabere oda osiyi tutarsak yoksa yenilirix
Yav ne kastın dost fener mi şampiyon olsun salın gitsin bize da 😄 şimdi onlar şampiyon olursa hiç çekilmez ülkenin anasını bellerler biz alışığız zateno sibob bi cacık yapamaz dost
Dost tel avive yenildiler diye mi böyle diyonBen bir Beşiktaşlı olarak netenyahunun paralı köpekleri Beşiktaş yener diyorum ne kadar netenyahunun. İti başkan netenyahudan milyar dolarlar alıp istifa etsede hala netenyahunun iti olan bu kulüp o etkiyi atlatamadi parayla şeref satan parayla hasiyet satan parayla milletini taraftarini satan efendi Beşiktaş kazanır yahudi maçı gurur meselesi yapar basar parayı iti yapar efendi Beşiktaş'ı
Sattı diye satıp istifa etti başkan ve bir kaç kişi Yahudiler bu maçı çok önemsedi gurur onur meselesi yaptı bu maçı ama Beşiktaş'ı yenme imkanları yoktu Beşiktaş ta satılık itler buldular hem başka sahada oynamayı kabul etti hem şerefini sattı bu it takımDost tel avive yenildiler diye mi böyle diyon