Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Tff Yabancı Hakem Red

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,181
6,693
113
Evet sayın futbolseverler derbi sona eriyor Galatasaray şampiyonluğa büyük bir adım daha atıyor.

Beşiktaş 1-5 Galatasaray Maç Sonucu

Efsane083412

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,081
312
83
dostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi
Bjk handikap derken🤣🤣🤣şu tineri az çekin diyoruz kızıyonuz sonra🤣🤣

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,818
3,834
113
dostlar biliyorsunuz derbiye az kaldı tff red i basmış bjk ye . bu bi nevi ayrımcılık olmuş. beşiktaşlı olarak bunların yatacak yeri yok diyorum. gs olarak ta zaten derbiden 2-3 gün sonra ziraat maçı var yine zorlu fikstür başlıyor gs için. düşünceleriniz nedir maç ne olur ? ben en kötü hakemin acemiliği korkusu vs en kötü beraber e biter diye dşünüyorum . ama asıl bahsim bjk yine handikap yapar gibi
Türk hakemler gsye çalışmıyorya bosver iyi olmuş böyle dost🤣

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,818
3,834
113
Ben de gsliyim ama okanin elindeki kadroya rağmen her maç hakem hakkında konuşması çok irite ediyor şahsen beni. Hakemler her zaman her takıma hatalı karar verio ligde ama işte kim kaybetse hemen hakemi hedef gösteriyor
Samsun son 5dk 2 gol yedi geçende yenildi ozaman yapı samsunun yenilmesini istiyor , nerde bu yapicilar 🤣 ne yapiymis bitmedi 10 yıldır yapı gsye çakışıyor sözde , hicmi bjkye fbye Trabzona çalışmıyor bu yapı, iyi olanı kötülerler bizim halkımız maalesef böyle 👍

Şampiyon olacağız abim bu yapicilara karşı vurduğunuz gol olsun be aslan cimbom ❣💛
Maç skoru
0_2 gs alır

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,818
3,834
113
Ben bir Beşiktaşlı olarak netenyahunun paralı köpekleri Beşiktaş yener diyorum ne kadar netenyahunun. İti başkan netenyahudan milyar dolarlar alıp istifa etsede hala netenyahunun iti olan bu kulüp o etkiyi atlatamadi parayla şeref satan parayla hasiyet satan parayla milletini taraftarini satan efendi Beşiktaş kazanır yahudi maçı gurur meselesi yapar basar parayı iti yapar efendi Beşiktaş'ı
Demek yapı İsrail
Herkez not düşsün İsrail de yapı Beşiktaşa calısiyor ,

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,285
2,413
113
Vallah acun dan ali kaçtan daha çok maç izlemisimdir Avrupa maçlarını Fransa Almanya İngiltere ispanya liginde hakemler vara gitmemek için hersey yapiyorlar bence en azindan bizde itiraz falan bir şekil izleniyor bekleniyor pozizyonlar Avrupa da bu şekil değil bence bizim hakemlerin tüm avrupada mac yönetmeleri lazim bence en azindan penaltıyı cesurca izleyip veriyorlar

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,303
2,894
113
Handikap mı :) Uyan bence rüyadasın. 9 kişi takımı yenemeyen bjk handikap yapacak öyle mi. 5-0 lık maç yaşandı bitti ona güvenmeyin.

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,303
2,894
113
ben beşiktaşın en az 2 gol bulacıgını düşünüyorum dost. gs de zaten osimen dışı fıs adam takımı ayakta tutuyor yeminle. onu tutarsak geri boş
Senin amacın objektif yorum yapmak değil. Osimhen harici fıs diyorsan seninle futbol konuşmaya gerek yok zaten. Sen bjk de handikap yapmayı başaracak fıs olmayan formda oyuncularını saysana bakalım

Novasky

Dᴀ Dᴀ Dɪʙᴇ Dᴀ Dɪʙᴇ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,910
51,015
113
Bak biz objektif konuştuk ama bazı arkadaşlar şakanın dozunu kaçırmaya başladı bak dozunu kaciranlara ağır konuşurum

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,747
4,672
113
Senin amacın objektif yorum yapmak değil. Osimhen harici fıs diyorsan seninle futbol konuşmaya gerek yok zaten. Sen bjk de handikap yapmayı başaracak fıs olmayan formda oyuncularını saysana bakalım
osimen dısında adam mı var ? la gecen gün konya maçında osı yoktu noldu kendı evınızde 0-0 bitti ziraat maçımıydı neydı diğerleri tam kadroydu bırak golü atak yapamadnız

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,747
4,672
113
Sene başındaki oyunla şimdiki oyun bir mi? Neymiş handikap yapacakmış. 9 kişi kalan Konya’ya gol atamayan takım kime handikap yapacak?
fenerde geçen hafta 10 kişiye atamadı fener şimdi kötümü ? fener suan ligde en iyi topu oynayan takım ama objektif bakarsak. ona ne acıklık getıreceksın soyle bakalım ? ben takımım iyi oynuyor demedim sadece büyük maçlara özel şhow yapıyorlar. bak bilbaoya dikkat edin 2.ci 5-0 vakası olmasın

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,048
521
113
fenerde geçen hafta 10 kişiye atamadı fener şimdi kötümü ? fener suan ligde en iyi topu oynayan takım ama objektif bakarsak. ona ne acıklık getıreceksın soyle bakalım ? ben takımım iyi oynuyor demedim sadece büyük maçlara özel şhow yapıyorlar. bak bilbaoya dikkat edin 2.ci 5-0 vakası olmasın
Gayet objektif bakıyorum ve o maçta Beşiktaş değil handikap yapmayı puan bile alamaz diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...