Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu TrSlot 500 TL Deneme Bonusu

Unal2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
146
43
Arkadaşlar gördüm üye oldum hemen sizede link paylaştım şartlarını fln okumadım öylesine oynamak için aldım bı bakın isterseniz ona göre üye olun ben link vs vermişim gerisi sizde sonra laf etmeyin yoksa bir daha birşey paylaşmam

Ulan 40 Super hotda katlamalı yaptık 5 k lose ... Siyah kırmızı siyah kırmızı... Gaza gelip 100 200 bastım anında aldi

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
2,550
113
Site ödüyor beyler şakir sakir
Bende sadece havale gözüküyor başka çekim yöntemi yok havale ile veriyorum tam 6 kere iptal ettiler hesap bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz diye anlamadim nasıl olacak destekte ölü

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
507
84
28
Bende sadece havale gözüküyor başka çekim yöntemi yok havale ile veriyorum tam 6 kere iptal ettiler hesap bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz diye anlamadim nasıl olacak destekte ölü
2 saat oldu cekeli tekde ödedi bana en yukardaki havale ile ver telegramda baya kişi ödeme.aldi

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
2,550
113
2 saat oldu cekeli tekde ödedi bana en yukardaki havale ile ver telegramda baya kişi ödeme.aldi
Bende sadece mpay eft gözüküyor Onuda sürekli reddediyor yeniden verin diye şuan yedinci kez iptal ettiler anlamadım gitti

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
708
113
Mk site dumen üye olmayın parada odemez bunlr

Elih72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
367
120
43
Arkadaşlar gördüm üye oldum hemen sizede link paylaştım şartlarını fln okumadım öylesine oynamak için aldım bı bakın isterseniz ona göre üye olun ben link vs vermişim gerisi sizde sonra laf etmeyin yoksa bir daha birşey paylaşmam

Teşekkürler çekimi aldık

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
547
229
43
Ya arkadas burası çekim paylaş yerimi Allah aşkına yapmayın yaaa