- 507
- 84
- 28
Site ödüyor beyler şakir sakir
Ulan 40 Super hotda katlamalı yaptık 5 k lose ... Siyah kırmızı siyah kırmızı... Gaza gelip 100 200 bastım anında aldiArkadaşlar gördüm üye oldum hemen sizede link paylaştım şartlarını fln okumadım öylesine oynamak için aldım bı bakın isterseniz ona göre üye olun ben link vs vermişim gerisi sizde sonra laf etmeyin yoksa bir daha birşey paylaşmam
TRSLOT
trslot404.com
Bende sadece havale gözüküyor başka çekim yöntemi yok havale ile veriyorum tam 6 kere iptal ettiler hesap bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz diye anlamadim nasıl olacak destekte ölüSite ödüyor beyler şakir sakir
2 saat oldu cekeli tekde ödedi bana en yukardaki havale ile ver telegramda baya kişi ödeme.aldiBende sadece havale gözüküyor başka çekim yöntemi yok havale ile veriyorum tam 6 kere iptal ettiler hesap bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz diye anlamadim nasıl olacak destekte ölü
Bende sadece mpay eft gözüküyor Onuda sürekli reddediyor yeniden verin diye şuan yedinci kez iptal ettiler anlamadım gitti2 saat oldu cekeli tekde ödedi bana en yukardaki havale ile ver telegramda baya kişi ödeme.aldi
200 cektirmiyor diye biliyorum üste 200 e düştü demiştinBende sadece mpay eft gözüküyor Onuda sürekli reddediyor yeniden verin diye şuan yedinci kez iptal ettiler anlamadım gitti
Geri 500 yaptım200 cektirmiyor diye biliyorum üste 200 e düştü demiştin
1 mesaj a inanan varmıha laaaSite ödüyor 15 dkda geldi
Teşekkürler çekimi aldıkArkadaşlar gördüm üye oldum hemen sizede link paylaştım şartlarını fln okumadım öylesine oynamak için aldım bı bakın isterseniz ona göre üye olun ben link vs vermişim gerisi sizde sonra laf etmeyin yoksa bir daha birşey paylaşmam
TRSLOT
trslot404.com
Çeken çevrim yapanlar nasıl yapti site boş saÜye olmayın slotlar boşa dönüyor artı çevrim çok zor
Milleti yaniltmayin oynayan oynasın kardesÇeken çevrim yapanlar nasıl yapti site boş sa