- 27,342
- 24,286
- 113
@Ümitoloji bol şanslar 2k basmak biraz fazla risk ama risk yoksa viski de yok demiş shellac dostumuz
2k ne hocam çekirdek parası değilmi senin için@Ümitoloji bol şanslar 2k basmak biraz fazla risk ama risk yoksa viski de yok demiş shellac dostumuz
para parayı çeker dost, 2000 tl 8300 tl yi nasıl çekiyor bak@Ümitoloji bol şanslar 2k basmak biraz fazla risk ama risk yoksa viski de yok demiş shellac dostumuz
Tarla degıl tarlacık bu
Benim için öyle Joe kardeşim ama herkes fatih terim değil bol şans2k ne hocam çekirdek parası değilmi senin için
Hadi bakalımpara parayı çeker dost, 2000 tl 8300 tl yi nasıl çekiyor bak
Ben bastım sen de basBunlar son zamanda yenimi türedi arkadaş hayır yok ev arsa bas sat diyip konu açmak nedir burda görüp inanan cidden yüklü oynayan biri gelir basar yazık olur
yazık olmaz dost, herkes kendi iradesiyle oynuyor,Bunlar son zamanda yenimi türedi arkadaş hayır yok ev arsa bas sat diyip konu açmak nedir burda görüp inanan cidden yüklü oynayan biri gelir basar yazık olur
Tarlacı taklaçı dostumuz birazdan babanı sat konusu açıcakmış dost faga mıydı neydipara parayı çeker dost, 2000 tl 8300 tl yi nasıl çekiyor bak
At ordan bi 2k da alem foncu hoca görsünBenim için öyle Joe kardeşim ama herkes fatih terim değil bol şans
bos yapma la oynamıyorsan yorumda yapma kafamı bozmaBunlar son zamanda yenimi türedi arkadaş hayır yok ev arsa bas sat diyip konu açmak nedir burda görüp inanan cidden yüklü oynayan biri gelir basar yazık olur
Satılık köprü var onu satıp bassam olur muEvet beyler, başlıkta gördüğünüz gibi herşeyinizi satabilirsiniz, Arabanı, Evini, Tarlayı, Araziyi satmak serbest.
BJK'ye ilk yarı 1.5 üst. bas oyna.
Arabanı, Evini, Tarlanı, Arazini, Kendini sat Bas Vol 1.0
Ekli dosyayı görüntüle 732102
Bu bir tahmindir, yatırım ve oynatma tavsiyesi değildir.
Maç izlerken ne içicen8 dal sigara 10 tl param var. Bastım gitti
onun kredisi bendeMaç izlerken ne içicen
Kar suyuMaç izlerken ne içicen
Kredi mi içecekonun kredisi bende