Maç bitince gel0-0 hayırlı olsun
Maç bitince gel0-0 hayırlı olsun
Hayırlı olsun @ÜmitolojiEvet beyler, başlıkta gördüğünüz gibi herşeyinizi satabilirsiniz, Arabanı, Evini, Tarlayı, Araziyi satmak serbest.
BJK'ye ilk yarı 1.5 üst. bas oyna.
Arabanı, Evini, Tarlanı, Arazini, Kendini sat Bas Vol 1.0
Ekli dosyayı görüntüle 732102
Bu bir tahmindir, yatırım ve oynatma tavsiyesi değildir.
ms 1.5 alt denenir besiktas goal dahi atamaz3.5 üst kokuyor bakalım
eminsenms 1.5 alt denenir besiktas goal dahi atamaz
Kır iki yumurta bir ekmek yap hem daha sağlıklı olur hemde en az 300 TL kupon parası kalır, o kadarda hazıra alışmayınbeyler tam tamına 420 tl param var sizce pizza mı lahmacun mu pide mi döner mi hamburger mi
dipnot: 200tl cebe kalmalı kupon parası
ben her gün dışarıdan yiyorum maalesef ayrıca yumurta sevmemKır iki yumurta bir ekmek yap hem daha sağlıklı olur hemde en az 300 TL kupon parası kalır, o kadarda hazıra alışmayın
Bı ara Beşiktaş bu ülkenin yüz karası demiştin. Hâlâ aynı fikirde misinms 1.5 alt denenir besiktas goal dahi atamaz
8 🤧Bı ara Beşiktaş bu ülkenin yüz karası demiştin. Hâlâ aynı fikirde misin
beşiktaş her zaman 2. sınıf kategorideydi ki aslında yüz karası değil fazlaca abartılıyor şahsen ben quaresmanın taliscanın cenk tosunun atibanın öyle abartılacak topcular olduklarını dusunmuyorum hiçbiri kaliteli oyuncular değillerdi sadece takıma iyi ritim tutturdular ve biraz da şanslıydılar ki avrupaya gittikleri sene bayernden 5 yemislerdi kazandıkları rakipler zayıftıBı ara Beşiktaş bu ülkenin yüz karası demiştin. Hâlâ aynı fikirde misin
Evet beyler, başlıkta gördüğünüz gibi herşeyinizi satabilirsiniz, Arabanı, Evini, Tarlayı, Araziyi satmak serbest.
Enişte bu sporu yapıyor reisEnişte uyuyordur o yüzden ilk yarı kg var bahsi senden dost
Dost burda bi akıl oyunu dönüyor ev arsa kendini bas tavisye değildir nasıl oluyor beyin yakan bişey var burda 😀Evet beyler, başlıkta gördüğünüz gibi herşeyinizi satabilirsiniz, Arabanı, Evini, Tarlayı, Araziyi satmak serbest.
Q7 benim gözümde hep yüksek seviye yetenekli oyuncuydu makinacım. Q7 hariç gerisine katılıyorumbeşiktaş her zaman 2. sınıf kategorideydi ki aslında yüz karası değil fazlaca abartılıyor şahsen ben quaresmanın taliscanın cenk tosunun atibanın öyle abartılacak topcular olduklarını dusunmuyorum hiçbiri kaliteli oyuncular değillerdi sadece takıma iyi ritim tutturdular ve biraz da şanslıydılar ki avrupaya gittikleri sene bayernden 5 yemislerdi kazandıkları rakipler zayıftı
Bunu anlayabilmen için dünkü konuya hakim olman gerekiyorduDost burda bi akıl oyunu dönüyor ev arsa kendini bas tavisye değildir nasıl oluyor beyin yakan bişey var burda 😀
Yapıyor da bazen abartıya kaçıyor dost. 90 dakka 1 isabetli şutun bile çıkacağı muamma olan Nikaragua ligine ilk yarı kg var alıyorEnişte bu sporu yapıyor reis🧐
Mantıklı. En azından hâlâ yatacak bir yerin varÜç daire vardı ikisini satıp bastım hadi bakalım
Neyse dost böbreğin tekini sattık bastıkBunu anlayabilmen için dünkü konuya hakim olman gerekiyordu![]()