Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Ümitoloji | Arabanı, Evini, Tarlanı, Arazini Sat Bas Vol 1

Kupon Miktarı
15000
Kupon Oranı
4.30

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,083
113

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,009
15,121
113
beyler tam tamına 420 tl param var sizce pizza mı lahmacun mu pide mi döner mi hamburger mi
dipnot: 200tl cebe kalmalı kupon parası
Kır iki yumurta bir ekmek yap hem daha sağlıklı olur hemde en az 300 TL kupon parası kalır, o kadarda hazıra alışmayın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,182
6,693
113
Bı ara Beşiktaş bu ülkenin yüz karası demiştin. Hâlâ aynı fikirde misin
beşiktaş her zaman 2. sınıf kategorideydi ki aslında yüz karası değil fazlaca abartılıyor şahsen ben quaresmanın taliscanın cenk tosunun atibanın öyle abartılacak topcular olduklarını dusunmuyorum hiçbiri kaliteli oyuncular değillerdi sadece takıma iyi ritim tutturdular ve biraz da şanslıydılar ki avrupaya gittikleri sene bayernden 5 yemislerdi kazandıkları rakipler zayıftı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,175
73,428
113

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,772
2,462
113
Üç daire vardı ikisini satıp bastım hadi bakalım

JoeQuanqa

Tanınan Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,588
19,426
113
Evet beyler, başlıkta gördüğünüz gibi herşeyinizi satabilirsiniz, Arabanı, Evini, Tarlayı, Araziyi satmak serbest.

BJK'ye ilk yarı 1.5 üst. bas oyna.

Arabanı, Evini, Tarlanı, Arazini, Kendini sat Bas Vol 1.0

Ekli dosyayı görüntüle 732102

Bu bir tahmindir, yatırım ve oynatma tavsiyesi değildir.
Dost burda bi akıl oyunu dönüyor ev arsa kendini bas tavisye değildir nasıl oluyor beyin yakan bişey var burda 😀

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,263
24,166
113
beşiktaş her zaman 2. sınıf kategorideydi ki aslında yüz karası değil fazlaca abartılıyor şahsen ben quaresmanın taliscanın cenk tosunun atibanın öyle abartılacak topcular olduklarını dusunmuyorum hiçbiri kaliteli oyuncular değillerdi sadece takıma iyi ritim tutturdular ve biraz da şanslıydılar ki avrupaya gittikleri sene bayernden 5 yemislerdi kazandıkları rakipler zayıftı
Q7 benim gözümde hep yüksek seviye yetenekli oyuncuydu makinacım. Q7 hariç gerisine katılıyorum

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,943
4,629
113
hava çok güzel, rafa silva için herşey müsait..

bastır bjkkkkkkkkkkkkk