Payco ile grand %30 varVar mı beyler tek kat cevrimli spor bonusu yatırıp başlayalım
betroz'u bekle güzel bonusu var.Var mı beyler tek kat cevrimli spor bonusu yatırıp başlayalım
Napiyon sesin soluğun çıkmıyor bu aralarbetroz'u bekle güzel bonusu var.
Kardeş, bayram demek kusluklerin barismasidir, sen de iyi yaklasiyorsun madem benden yana sıkıntı yok. Hakkını helal etbetroz'u bekle güzel bonusu var.
iyiyim teşekkürler, devam bir sorun yok sen ne yapıyosun iyi bayramlar.Napiyon sesin soluğun çıkmıyor bu aralar
eyvallah iyi bayramlar, benim burada ve dışarda hiç kimseyle problemim yok kalbini kırdıysam kusura bakma. saygılar sevgiler.Kardeş, bayram demek kusluklerin barismasidir, sen de iyi yaklasiyorsun madem benden yana sıkıntı yok. Hakkını helal et
Teşekkürler iyi bayramlariyiyim teşekkürler, devam bir sorun yok sen ne yapıyosun iyi bayramlar.
program bana hitap etmiyor birazda kayıp yaşadım tabi beklemedeyim.
bayram telaşı reis koşuşturmaca bir yandan, arada bi foruma kuponlara falan bakıyorum, napıyon nasılsın bayramın mübarek olsun@ngu nerdesin dost
Eyv dost ufak birşey yaptık başlayalım bakalımbayram telaşı reis koşuşturmaca bir yandan, arada bi foruma kuponlara falan bakıyorum, napıyon nasılsın bayramın mübarek olsun
ekonomik yönden bir zararım yok, kardan zarar. biraz payfix'te kaldı param ona canım sıkkınTeşekkürler iyi bayramlar
Biz de geziniyoruz öyle Nisan 5e kadar fırsatçılığa devam 😁 toparlarsin umarim
Başla dost. İlk defa takip edecegim seni herhalde. Senden ödül almayan Roll açmayan Ender kisilerdenimEyv dost ufak birşey yaptık başlayalım bakalım
Hoşgeldin adaş, aşkta kaybeden kumarda kazanır diyorlar bakalımBol şans