- 11,724
- 11,801
- 113
Neyse engel kalktı en azından öyle düşünAma bir hata ettik, ilk gol geldiğinde kuponu bozmamiz lazimdi elimde gitti kaç kere ama kesin gol çıkar dedim neyse nasipte yokmuş dost
Neyse engel kalktı en azından öyle düşünAma bir hata ettik, ilk gol geldiğinde kuponu bozmamiz lazimdi elimde gitti kaç kere ama kesin gol çıkar dedim neyse nasipte yokmuş dost
Ev normalde hücumu iyi ama kaleye gidemedi. Anlamadım tek maç risk alması lazım bol kontra olması lazım ama bitse de gitsek modundaydi ikisi deAma bir hata ettik, ilk gol geldiğinde kuponu bozmamiz lazimdi elimde gitti kaç kere ama kesin gol çıkar dedim neyse nasipte yokmuş dost
Puahhauua onun dönemleri var dost çünkü vurucu devam diyor, kayıp bonusuyla 10 liradan spine girdik 1 k verdi devamNeyse engel kalktı en azından öyle düşün
Vay bee pes etmek yok hePuahhauua onun dönemleri var dost çünkü vurucu devam diyor, kayıp bonusuyla 10 liradan spine girdik 1 k verdi devam
Sen aşik değilsin tebrikPuahhauua onun dönemleri var dost çünkü vurucu devam diyor, kayıp bonusuyla 10 liradan spine girdik 1 k verdi devam
Ev normalde hücumu iyi ama kaleye gidemedi. Anlamadım tek maç risk alması lazım bol kontra olması lazım ama bitse de gitsek modundaydi ikisi de
Çok büyük aşığım dost deme öyle üzülürümSen aşik değilsin tebrik
Bresia maci az sıkıntılı denk takımlar reis, ama evsahibi bi tik daha disli gelir muhtemelenFutbol bizim neyimize, gelirse bitiririz temiz olur hadi bakalım