- 16,891
- 4,464
- 113
Esecegizz 😁ekonomik yönden bir zararım yok, kardan zarar. biraz payfix'te kaldı param ona canım sıkkınbişe kalmadı 5ine dayan yüreğim dayan.
Esecegizz 😁ekonomik yönden bir zararım yok, kardan zarar. biraz payfix'te kaldı param ona canım sıkkınbişe kalmadı 5ine dayan yüreğim dayan.
Dost senin profil resmin hep bu muydu, muhakkak muhabbetimiz olmuştur gibime geliyorBaşla dost. İlk defa takip edecegim seni herhalde. Senden ödül almayan Roll açmayan Ender kisilerdenim
Kumarda kaybeden aşkta kazanıyırsa eğer kesin ilk adımdan patla senHoşgeldin adaş, aşkta kaybeden kumarda kazanır diyorlar bakalım
hadi inş şansın bol olsun, benimde ufak bir roll varda bakalım paylıcak gibi sallantıda gidiyor suanEyv dost ufak birşey yaptık başlayalım bakalım
Nick sislikimlik'di foto da pirlo vardı ama muhabbetimiz yoktu ✋🏾Dost senin profil resmin hep bu muydu, muhakkak muhabbetimiz olmuştur gibime geliyor
Buna değer dost 😂Kumarda kaybeden aşkta kazanıyırsa eğer kesin ilk adımdan patla sen
Eyv dost hoş geldin sohbetimize. Hepimizin şansı bol olsun birazdan geliyorum. 2-3 adım atar elimden geldiğince ödül atmaya calisirim yineNick sislikimlik'di foto da pirlo vardı ama muhabbetimiz yoktu ✋🏾
Bencede değerBuna değer dost 😂
Eyw dost ✋🏾Eyv dost hoş geldin sohbetimize. Hepimizin şansı bol olsun birazdan geliyorum. 2-3 adım atar elimden geldiğince ödül atmaya calisirim yine
Bol şans
Gol erken geldi @vurucu999 🥳hayırlı olsun 1 - 2 içerde %90
Bol şanslar