- 12,552
- 12,574
- 113
Sadece taraftarları değil dostum her konuda her sektörde bizim millet böylebunu alataman ki işte dost bizim taraftara . şeffaf düşnse bizim taraftar gs kupa maçında feneri yenecek demez 😁
Sadece taraftarları değil dostum her konuda her sektörde bizim millet böylebunu alataman ki işte dost bizim taraftara . şeffaf düşnse bizim taraftar gs kupa maçında feneri yenecek demez 😁
aynen öyle vallaSadece taraftarları değil dostum her konuda her sektörde bizim millet böyle
bu maça da yabancı hakem istemezler heralde 😁Valla TFF kahrından olmuyorsa ben birşey bilmiyorum içlerinden gs ye ana bacı kufrediyorlardir
Gitti ikinci oldu durup dururken bela oldu diye
Yabancı hakem mi olacak
Su bu vs
Ama çok sevindim gs li olarak
Niye bu maça ysbanci istemesin gs tarafı ister hem tek maç usulü bu ligdekinden daha değerli macbu maça da yabancı hakem istemezler heralde 😁
Ne değeri var ki kupayı kazanana iki çuval patates veriyorlarNiye bu maça ysbanci istemesin gs tarafı ister hem tek maç usulü bu ligdekinden daha değerli mac
okadar da değil dost getirmezlerNiye bu maça ysbanci istemesin gs tarafı ister hem tek maç usulü bu ligdekinden daha değerli mac
Ülke neden bu halde sanıyorsun ki 😅😅 futbolu ölüm kalım meselesi gibi gören mi dersin fanatik taraftar gibi parti tutan mı dersin al birini vur ötekine 🤣🤣Sadece taraftarları değil dostum her konuda her sektörde bizim millet böyle
Aynen öyleÜlke neden bu halde sanıyorsun ki 😅😅 futbolu ölüm kalım meselesi gibi gören mi dersin fanatik taraftar gibi parti tutan mı dersin al birini vur ötekine 🤣🤣