5 bin sevinmem sadece sevindiğim konu nakit eklemesi nekadar oldugu belli değilBirader 1.5 milyon yatırmışsin 5 bine mi sevineceksin gerçekten
5 bin sevinmem sadece sevindiğim konu nakit eklemesi nekadar oldugu belli değilBirader 1.5 milyon yatırmışsin 5 bine mi sevineceksin gerçekten
Bu alt yapının en sağlamı hangiisO yavşak siteden pek bisey bekleme insallah guzel bir sey eklerde o altyapinin en adi sitesi
bana bile derken nasıl yatırımın hacı buraya tam olarakHoligansa bana bile 50 bin eklemişti sana 5 bin falan ekler diye düşünüyorum
Fs eklemiceklee nakitmişBir TL'den 100 FS yada 100tl nakit falan eklenir boşuna umutlanma
HoliganBu alt yapının en sağlamı hangiis
Bende onu merak ediyorumbana bile derken nasıl yatırımın hacı buraya tam olarak
Gecen sene almadımGeçen sene ne ekledi ise ona göre baz al kanka iste
Kavbet 30 lira eklerKavbet nakit ekliceklerini söyledi
100 200 fazla hadi 500 1 k olsun aşırı bir miktar eklenmezFs eklemiceklee nakitmiş
Holiganbet baba reisBu alt yapının en sağlamı hangiis
Yada aldıysan fark etmedimGeçen sene ne ekledi ise ona göre baz al kanka iste
Eşimde oynuyor zlottan 100 k küsür yatırımı var 4 k eklicekler100 200 fazla hadi 500 1 k olsun aşırı bir miktar eklenmez
Reis 15 eklese gene iyi 1.5 m tek seferde değil1.5 milyon yatırıma seni ne mutlu eder ki ?
15000 eklese ( ki sanmıyorum) ne olacak yani ?
1.5 milyona insanlar iş kuruyor sen doğum günü bonusu bekliyorsun
Bol şans ne diyeyim
Arkadaşlar ben 6 yıla yakın aynı sitede devam etmekteyim ve ilk defa bukadar yüksek meblalarsa yatırım ve çekimlerim oldu son 1 yıl içinde. Ve sitenin canlı desteğe soedugumda aldığım en güzel cevap oldu sizce 1.5 m yatıırma nakit olarak ne eklerler. Sohbet amaçlı soruyorum ve ilk kez doğum günü bonusu alıyorumEkli dosyayı görüntüle 743504
Bu eklemeden sonra geçiş yapabilirimJojo yada holiye atsaydin daha iyi olurdu
23k ya 2.5k 1.5 m ye 5 k az değilmi ordayatırıma bakmıyor ki kavbet dogum gününde klasik herkese 30 tl ekleniyor nakit onu söylemiş sana maalesef hayalkırıklığı yaşayacaksın. holigan'a falan yatırsaydın en azından orası benim 23k yatırımım vardı sene boyu 2.5k ekledi sana 5k falan eklerdi muhtemelen