Peki30 TL EKLENCEK ASLA SASMAZ
Peki30 TL EKLENCEK ASLA SASMAZ
Yanlış algı olmasın nakit eklenwceğinden sevindim en azından fs falan değilAyıptır sorması bunda bu kadar sevinecek ne var
2024 de holiganbete toplasan 10K yatırımım var yada yoktur 2K nakit eklemişti sana güzel bir ekleme olurKavbet nakit ekliceklerini söyledi
Atma demedim mi sana şunu heryere
Oluyor bu ayrı o ayrı 🤣Kanka hayatında dogum günü bonusundan daha iyi haberler olmuyomu cidden😂
Başlığı görünce hayatını güzelleştiren bir şey yaşadı sandımKanka hayatında dogum günü bonusundan daha iyi haberler olmuyomu cidden😂
Neden herkes 30 50 diyorKavbet ise 30 TL ekler sana çok sevinme 😂😂
Reis saçma sapan değil fikir alışverişiBu ne ya saçma sapan konu açıp duruyorsunuz
Max 5 k. Ekler o yatırıma agaOkadar fazlamı
Vallahi güzel haber demişsin ya ben milli piyango falan çıktı sandım yani ya da bir yerde çekilişte ev araba falan kazandın sandımReis saçma sapan değil fikir alışverişi
İnşallah oda olurVallahi güzel haber demişsin ya ben milli piyango falan çıktı sandım yani ya da bir yerde çekilişte ev araba falan kazandın sandım
Pekikavbet herkese 30 tl nakit ekler geçmiş olsun sana
kanka sen tek kendin için düşünüyorsun dogum günün için siteyi üstüne mi yapsınlar napsınlar betcoların 50 fs ekleyip 1k yap 250 çek dediği yerde gayet iyi23k ya 2.5k 1.5 m ye 5 k az değilmi orda