- 422
- 178
- 43
30 Freespin hesabınıza tanımlanmıştır
Sweet bonanza oyununda geçerlidir
Sweet bonanza oyununda geçerlidir
Baba olalı 5 sene oldu reisUlan bende baba oldun zengin oldun ne bileyim terfi ettin birsey oldun sandım
Para senin hayat senin elbette deReis 15 eklese gene iyi 1.5 m tek seferde değil
Zengin olsam burdan 1000 kişiye 1000 TL roll yaparımUlan bende baba oldun zengin oldun ne bileyim terfi ettin birsey oldun sandım
Allah bağışlasın saglikli ömürler dilerimBaba olalı 5 sene oldu reis
Bende zengin değilim reis emin olPara senin hayat senin elbette de
Büyük miktarlar , ya da ben fakirim bana büyük geliyor
Eyw saolasınAllah bağışlasın saglikli ömürler dilerim
5 0 TL neye göre50 TL ekleyecek istersen kat trilyon yatir
Zlot olabilir ama kavbettin iyi bir doğum günü bonusu verdiğini ne duydum nede gördüm ,Eşimde oynuyor zlottan 100 k küsür yatırımı var 4 k eklicekler
Kanka 50 tl falan eklemez rahat ol 1.5 milyon yatırımın var ise 7.5 10k falan ekleme ihtimali var geçen yıl sadece 100 lira yatırımım vardı bana 30 tl eklemişti sana 30 tl eklerse o site site değildir5 0 TL neye göre
Gecen sene arkadaşıma holi den 600 k şık yatırıma 45 k eklemiş ocakda direk çeldi parayıZlot olabilir ama kavbettin iyi bir doğum günü bonusu verdiğini ne duydum nede gördüm ,
Bende onu diyomKanka 50 tl falan eklemez rahat ol 1.5 milyon yatırımın var ise 7.5 10k falan ekleme ihtimali var geçen yıl sadece 100 lira yatırımım vardı bana 30 tl eklemişti sana 30 tl eklerse o site site değildir
zlotta 50k vardı 250 lira ekledilerEşimde oynuyor zlottan 100 k küsür yatırımı var 4 k eklicekler
Kavbet demis arkadas kavbet icin diyorm5 0 TL neye göre
vip seviyesine göre eklenior zlottazlotta 50k vardı 250 lira eklediler
Eşime 100 k üstü yatırıma 4 k oda mayısı bekliyorzlotta 50k vardı 250 lira eklediler