Gerçekler malesef acı ağa ne yazikkiSikerim yamalı, arda bizim eleman her türlü onu seçerim
Arda yamal karnımızı doyurmucak ülke elden gidiyo onu konuşalım daha iyi adamın ilk önce diplomayı iptal etti sonra içeri aldı bunları konuşalım benim anlamadığım diplomasız biri yaptı bunu 😂Amacımız sohbet muhabbet lo takılma çok 😁
Vallaha öyleArda yamal karnımızı doyurmucak ülke elden gidiyo onu konuşalım daha iyi adamın ilk önce diplomayı iptal etti sonra içeri aldı bunları konuşalım benim anlamadığım diplomasız biri yaptı bunu 😂
Dost silivri soğuk siyaset yasak, ondan dolayı konuşmuyoruz.Arda yamal karnımızı doyurmucak ülke elden gidiyo onu konuşalım daha iyi adamın ilk önce diplomayı iptal etti sonra içeri aldı bunları konuşalım benim anlamadığım diplomasız biri yaptı bunu 😂
@Saulalvarez dostumuzKim arda demiş![]()
Gün geçtikçe daha kötüye gidiyoruz bilmiyorum kimse farkında degil kardeşimVallaha öyle
Hemen uyarı yedi puhahah@Saulalvarez dostumuz
Allah sonumuzu hayir etsin diycemde sonumuzda belli müslümüm beGün geçtikçe daha kötüye gidiyoruz bilmiyorum kimse farkında degil kardeşim
Arda gelip kendine tıklamışKim arda demiş![]()
Nereye kadar suscaz kardeşim biz böyleDost silivri soğuk siyaset yasak, ondan dolayı konuşmuyoruz.
@Daimon sormak lazım dost konuş derse konuşalımNereye kadar suscaz kardeşim biz böyle
Arda arda ardaaaa o nasl bir gol arda ardaaa😁😁
Siyaset yasak reis konu amacını aşmasın..Arda yamal karnımızı doyurmucak ülke elden gidiyo onu konuşalım daha iyi adamın ilk önce diplomayı iptal etti sonra içeri aldı bunları konuşalım benim anlamadığım diplomasız biri yaptı bunu 😂
Hoca olan arda turan mi kankaNe geçicek eline biz bunu açıklayınca kanka boş bi konu degil mi arda turan Türk diye Yamal ile kıyaslama yapıyorlar futboldan anlayan neyin ne olduğunu görüyo zaten arda yamal kramponlarını taşır