Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Arda Güler mi Lamine Yamal mı?

Arda Güler mi Lamine Yamal mı?

• Arda Güler

• Lamine Yamal

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,514
14,122
113
Arda yamal karnımızı doyurmucak ülke elden gidiyo onu konuşalım daha iyi adamın ilk önce diplomayı iptal etti sonra içeri aldı bunları konuşalım benim anlamadığım diplomasız biri yaptı bunu 😂
Vallaha öyle

JoeQuanqa

Tanınan Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,588
19,426
113
Arda yamal karnımızı doyurmucak ülke elden gidiyo onu konuşalım daha iyi adamın ilk önce diplomayı iptal etti sonra içeri aldı bunları konuşalım benim anlamadığım diplomasız biri yaptı bunu 😂
Dost silivri soğuk siyaset yasak, ondan dolayı konuşmuyoruz.

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,514
14,122
113
Bu konu için futbolun kitabını yazmış adam gibi adam Daimon reisimin görüşünu almak istiyor ve etiket atıyorum @Daimon reisim😎😎

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,652
1,803
113
Bu konu tartışılmaz tabiki ardanın en iyisi olmasını isteriz fakat yamal kadar süre alamıyor kendini gösteremiyor haksız bir oylama bu

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,206
73,444
113
Siyaset yasak reis konu amacını aşmasın..

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,300
4,701
113
Ne geçicek eline biz bunu açıklayınca kanka boş bi konu degil mi arda turan Türk diye Yamal ile kıyaslama yapıyorlar futboldan anlayan neyin ne olduğunu görüyo zaten arda yamal kramponlarını taşır
Hoca olan arda turan mi kanka