Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret İle Tek Başına Geçinme

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
251
63
Arkadaşlar merhaba tek başına asgari ücretle geçim olurmu yada asgarinin bir tık üstü diyebiliriz 25-27 bin askerden sonra abim evden ayrılacak ben tek kalıyorum annemle ben yaşicam kira elektrik su nasıl geçim oluyor varmı böyle durumlarda olan askerliği sözleşmeli er olarak yapacağım yoksa çok düşünüyorum

Okkocha36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
140
27
28
Ev kira değilse standart altı yaşam mümkün

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
584
208
43
Arkadaşlar merhaba tek başına asgari ücretle geçim olurmu yada asgarinin bir tık üstü diyebiliriz 25-27 bin askerden sonra abim evden ayrılacak ben tek kalıyorum annemle ben yaşicam kira elektrik su nasıl geçim oluyor varmı böyle durumlarda olan
Asgari ücret tek başına geçine bilir

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,764
2,460
113
Arkadaşlar merhaba tek başına asgari ücretle geçim olurmu yada asgarinin bir tık üstü diyebiliriz 25-27 bin askerden sonra abim evden ayrılacak ben tek kalıyorum annemle ben yaşicam kira elektrik su nasıl geçim oluyor varmı böyle durumlarda olan askerliği sözleşmeli er olarak yapacağım yoksa çok düşünüyorum
Kumar oynuyorsan 50000 TL ile yine geçinemezsin

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,204
11,296
113
En onemli barinma barinma yoksa gecim zor
Ama yinede barinma kira olacaksa 1+1 mutavazi bir kiraya cikip kot kanaat gecinirsin
Tabi buyuk sehirde yasamiyorsan kira bedelleri yuksek.
Bizim buralarda 10/15 bine kiralik ev bulabiliyorsun

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,003
322
83
kanka Allah yardımcın olsun ama cok zor cunku sadece en uygun desen kıra abonelıkler 12-13 gelır

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,705
2,005
113
Benden sana tavsiye herhangibir meslegin yoksa asgari ücret civarı bir hayatın olacağını düşünüyorsan askerde kal . Asker olarak devam et anneni de alırsın yanına en azından alana kadar onunda kirasını ödersin

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
452
133
43
Gelirini Bi tık artırman lazım asgari ücret zor mesela shell de çalışanlar 8 saat çalışıyor guncel maaş 34 bin fln

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,797
7,778
113
Çok zor şuan için 7k kira var ama asgariye yeni zam gelmeden 15 civarına çıkar kira heleki hayatında kumar varsa zor şuan 11k kira 50k maaşla zor geciniyorum tek başıma

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
251
63
Benden sana tavsiye herhangibir meslegin yoksa asgari ücret civarı bir hayatın olacağını düşünüyorsan askerde kal . Asker olarak devam et anneni de alırsın yanına en azından alana kadar onunda kirasını ödersin
Sözleşmeli erliğe başvurmayı düşünüyorum ya çünkü gerçekten kafama takacağıma canıma takayım zaten birazda vatan sevdası var gerçi herkes bana sözleşmeli erler köpek gibi diyorlar her işe koşturuyorlar diyorlar ama bilmiyorum hocam yani hep öne sürülüyorlar paralı asker oldukları için

ismail372

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,111
232
63
Sözleşmeli erliğe başvurmayı düşünüyorum ya çünkü gerçekten kafama takacağıma canıma takayım zaten birazda vatan sevdası var gerçi herkes bana sözleşmeli erler köpek gibi diyorlar her işe koşturuyorlar diyorlar ama bilmiyorum hocam yani hep öne sürülüyorlar paralı asker oldukları için
Uzmanlığa başvur boşver er i erin askerden hiç bir farkı yok