- 7,150
- 6,674
- 113
Slm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Kanka dövmeye para vercen sonra yarın konu açacan evden gidiyorum 500 lirayla 1 ay nasıl geçinirim diye? Boşver dövmeyi çok para hem de kol kaplattirmak ooSlm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
smndnsdflkdj bende kıyamadıgımdan yaptıramıyorumKanka dövmeye para vercen sonra yarın konu açacan evden gidiyorum 500 lirayla 1 ay nasıl geçinirim diye? Boşver dövmeyi çok para hem de kol kaplattirmak oo
yok randy orton tarzı yaptırıcam cocukken cıkıyordu ya wwe dövüşüyorlardı yıllar önce belki hatırlarsın ama tek kolumu yaptırcam o da solak oldugum icin sol kolum olacak
kanka buna vucut kol varsa cok ıyı durur da o bende yok ehfghofdgfddfyok randy orton tarzı yaptırıcam cocukken cıkıyordu ya wwe dövüşüyorlardı yıllar önce belki hatırlarsın ama tek kolumu yaptırcam o da solak oldugum icin sol kolum olacak
GötüPişman olursan görmeyecgin bir yerine yaptır
Reis ben pişman oldum 10 senelik dövme lerim var tiksiniyorum artık bence hiç yaptırmaSlm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Lisededeyken sınıfta elemanın teki koluna dövme yaptırmıştı, gözüksün diye de sürekli gömleğinin kolunu yukarı kadar çekerdi. Komik geliyordu bana. Bir de o jölelenip piramit gibi yukarı dikilen saçları görünce gülmemek için kendimi zor tutuyordum açıkçasıSlm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Yaptırma abdestin olmazSlm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Makine de totusuna yaptırsın arada bi donunu indirirLisededeyken sınıfta elemanın teki koluna dövme yaptırmıştı, gözüksün diye de sürekli gömleğinin kolunu yukarı kadar çekerdi. Komik geliyordu bana