Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dövme Yaptırma Düşüncesi

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,891
4,464
113
Slm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Kanka dövmeye para vercen sonra yarın konu açacan evden gidiyorum 500 lirayla 1 ay nasıl geçinirim diye? Boşver dövmeyi çok para hem de kol kaplattirmak oo

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
190
63
ya hiç yaptırma ya da çok küçük yaptır dostum

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,600
2,117
113
Slm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Lisededeyken sınıfta elemanın teki koluna dövme yaptırmıştı, gözüksün diye de sürekli gömleğinin kolunu yukarı kadar çekerdi. Komik geliyordu bana. Bir de o jölelenip piramit gibi yukarı dikilen saçları görünce gülmemek için kendimi zor tutuyordum açıkçası

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
920
113
Tavsiye etmiyorum reis. Kan verirken vs sıkıntı oluyor sonra. Birde resim defteri gibi dolanıyoruz aq. İlla yaptırcam diyorsanda ilk seferinse minimal dövme daha iyi olur. Beğenirsende zamanla yaptırırsın zaten