- 46,913
- 51,016
- 113
HARAMMMMM
Abdest ile alakası yok dost yanlış bilgi sadece günah ve günah olma nedeni bu beden Allah'ın olduğu için bize emanetir onun üstüne oynamak günahtır yane abdest olurYaptırma abdestin olmaz
Arkadaş yaptı sonra çok pişman oldu yapıyorsanda sevdiğinin ismini yazdırSlm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Vala bana kalırsa yaşın genç ise hedeflerin var ise yaptırma kardeşim , bizim ülkemizde özellikle anadoluda dövme var ise farklı gözler ile bakılıyor , ciddi bir yere giriyorsun belki kimsenin umrunda olmuyor ama sen piskolojikman saklama gereği duyuyorsun felan hep yaşadım bunları tabi karar senin.Slm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Haram değil günah haram farklı bir şey domuz etti haram meselaHARAMMMMM
Su değmeyen yer kalırsa nasıl abdest olur saçma sapan konuşma.Abdest ile alakası yok dost yanlış bilgi sadece günah ve günah olma nedeni bu beden Allah'ın olduğu için bize emanetir onun üstüne oynamak günahtır yane abdest olur
Latife yaptık dost anlamadın galibaHaram değil günah haram farklı bir şey domuz etti haram mesela
Kardeş azadi güzel yorumlamış doğrudur söyledikleri inandırıcı gelmedi mi elinde telefon var 24 saat boyunca araştır bir karara varabilirsinSu değmeyen yer kalırsa nasıl abdest olur saçma sapan konuşma.
Tuvalet kağıdı gibiZevkler ve renkler tartışılmaz ne istiyorsan onu yap
Su değiyor vücuduna saçma konuşmuyorum kullaktan bilgilerle dini öğrenmeyin git araştır bakalimSu değmeyen yer kalırsa nasıl abdest olur saçma sapan konuşma.
İşte durduk yere değil kardeşim de yarısı cahillik yarısı özenç birde büyüdüğün mahalle buna elverişliyse yandın. Ben mesela ailem askeri harp okuluna gitmem için çok baskı yaptı istemiyordum sınavı salladım ona rağmen 79 puan ile kabul edilmişim sırf gitmicem diye dövme yaptırdım 14 yaşımda ama şimdi bin pişmanım keşke gitseydim okusaydım.Dövme kadar boş bir şey górmedim bir insan niye kendini durduk yere çizer ki sanane lan sana mı sorucam zevk meselesi deme hakkına sahiptir herkes ama çogu arkadaş valla abi yaptık ama pişmanız şöyle oldu böyle oldu neyse hem haram hem doğru bulmuyorum kendi özgür düşüncem