Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve İcra

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
148
43
avukat korkutmak için öyle demiş bankada paran varsa veya maaşın varsa dörte birini kesıyolar

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
488
55
28
Eve icra gelmez ama sanki gelmiş gibi dosya ya masrafları işlenir. Ödeme zamanı karşına çıkar . Ha anlaşarak ödersen bu hesaplar tekrar değerlendirilir. Anlaşma harici maaş haczi üstüne bir mülk oluşur mesela miras kalır v.s o zaman sana edilen telefon bile hesaba dahil edilir borcun 3 ken 300 e çıkar.

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,158
693
113
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Avukatların işi korkutmak zaten basit bir olaya karışırsın en az 5 yıl yatarsın işin zor diye korkutur alır paranı sonra da bi ifade verir çıkarsın ben hallettim der

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
1,004
113
Banada birgün arayıp soylediler gelmediler korkutuyorlar vermen için ama yok işte olsa bu rezilliği çeker miyiz ay sonu geliyor kuruş kalmıyor MK hayatini skyim geberip gitsek keşke

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
587
270
63
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
dostum bana yıllardır 50 kere evde misiniz eve geliyoruz diyorlar. Bende her defasında çayı koydum bekliyorum diyorum ama bir türlü gelemediler. Seni böyle tehditvari aramaları bir kere yasal bile değil. Tamamen korkutup ödeme almaya çalışıyorlar. Takma kafana keyfine bak.