- 635
- 161
- 43
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Bana hergün geliyorlar hayali olarakArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Kanunen yasak eve icra gitmesiArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Banka harici icra koyamıyorlar sadece maaş ya da bankada para. Varsa o da belli kısmını bildiğimArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
aynen maximum 4 de 1ini kesebilirler maaşının daBanka harici icra koyamıyorlar sadece maaş ya da bankada para. Varsa o da belli kısmını bildiğim
kotkutmak ıcınArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Avukatların işi korkutmak zaten basit bir olaya karışırsın en az 5 yıl yatarsın işin zor diye korkutur alır paranı sonra da bi ifade verir çıkarsın ben hallettim derArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Korkutma amaçlı söylüyor avukatlar bunu maaş haçlı yapabilir o da 4 te 1 ı kadar sanırımArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Dolandırıcı lar işteHergun wpden yaziyorlar icra icin
Gelin aw diyorum alayiniz gelin diyorum
Gelen giden yok..
Düşme ahmedim düşme tezgah buArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
İcra Dairesi tatilde su an, hangi icra memuru ile geleceklermis bir sorsaydin keşke ,Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
dostum bana yıllardır 50 kere evde misiniz eve geliyoruz diyorlar. Bende her defasında çayı koydum bekliyorum diyorum ama bir türlü gelemediler. Seni böyle tehditvari aramaları bir kere yasal bile değil. Tamamen korkutup ödeme almaya çalışıyorlar. Takma kafana keyfine bak.Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı