- 1,371
- 416
- 83
İcra yok eve gelmez maaşa el koyar
Gelmezseniz a.q sizin deArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Örnek 2 televizyon varsa birini alabilirEve gelmiyor diyenler eve geliyorlar birsey alamıyorlar ama koruturup kağıt imzalatmaya çalışıyorlar imzalamayin sakın imzalayıp odemezseniz hapise atarlar
Evde yoksam çünkü dışarı çıkıyorum ev aile evi bana ait bişey yokEve gelmiyor diyenler eve geliyorlar birsey alamıyorlar ama koruturup kağıt imzalatmaya çalışıyorlar imzalamayin sakın imzalayıp odemezseniz hapise atarlar
Kardeş icraa durumu çok farklı şimdi adam icraa gelmek için kamyon tutucak hamal tutucak kaldı ki o aldığı ikinci el eşyaları kime satacak sattı diyelim kamyon hamal parasını karşılamıyor yani zararda oluyor bu klişe bir kelime oldu artık korkutuyorlar vermek için ama şu var dosya düşene kadar hergun senin peşinden koşuyorlar illaki birgün vericeksin o parayı yani sülük gibi yapisiyorlar rezillik ben dahil Allah kimseyi bankaya borçlu hale getirmesin bir dahaÖrnek 2 televizyon varsa birini alabilir
Gelmez eve icra diye birşey yok bir arkadaşıma hergün yoldayız geliyoruz diyorlar 3 senedir.Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Anahtarı komsuya bırakıyom gelin de hic bişekilde gelemezler gelsede birbok yapamazlar dostum için rahat olsun toplam 30 kusur icram var 11 i aktif hicbiri evime gelemediArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Gelmiyor ağa ya eski sistem oAnahtarı komsuya bırakıyom gelin de hic bişekilde gelemezler gelsede birbok yapamazlar dostum için rahat olsun toplam 30 kusur icram var 11 i aktif hicbiri evime gelemedi![]()
Eve icra gelir neden gelir avukatla ve borçlu oldugun yer ile iletişimi kesersen en çok.Gelmiyor ağa ya eski sistem o
GelemezArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Instagram adresimi verim ara beni yazarak olmaz bu işArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Darısı sana can ciğerimBeyler Allah size sabır versin ne çok icralık olan var bu meret yüzünden lanet gelsin
Gelirler öyle bir yasak yokKanunen yasak eve icra gitmesi
Aman aman usta uzak dursun 😂 allahtan kredi falan vermiyorlar 😁Darısı sana can ciğerim