Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve İcra

Baronizm

Fagaizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,290
4,565
113
Eve gelmiyor diyenler eve geliyorlar birsey alamıyorlar ama koruturup kağıt imzalatmaya çalışıyorlar imzalamayin sakın imzalayıp odemezseniz hapise atarlar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
1,006
113
Örnek 2 televizyon varsa birini alabilir
Kardeş icraa durumu çok farklı şimdi adam icraa gelmek için kamyon tutucak hamal tutucak kaldı ki o aldığı ikinci el eşyaları kime satacak sattı diyelim kamyon hamal parasını karşılamıyor yani zararda oluyor bu klişe bir kelime oldu artık korkutuyorlar vermek için ama şu var dosya düşene kadar hergun senin peşinden koşuyorlar illaki birgün vericeksin o parayı yani sülük gibi yapisiyorlar rezillik ben dahil Allah kimseyi bankaya borçlu hale getirmesin bir daha

haylan06

👹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,343
812
113
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Gelmez eve icra diye birşey yok bir arkadaşıma hergün yoldayız geliyoruz diyorlar 3 senedir.
Geçen arkadaş aramis bekledim bugün diye araç arıza yaptı yarın geleceğiz demişlerdi ,😄😄😄

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
293
155
43
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Anahtarı komsuya bırakıyom gelin de hic bişekilde gelemezler gelsede birbok yapamazlar dostum için rahat olsun toplam 30 kusur icram var 11 i aktif hicbiri evime gelemedi ;)

Hermes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
55
28
Zamanında yıllar evvel bi avukat beni aramıştı eve geliyoz diye şu an adliyedeyim dedi bende adliyedeyim amk kaçıncı kattasın dedim kapatmıştı

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
811
187
43
Gelmiyor ağa ya eski sistem o
Eve icra gelir neden gelir avukatla ve borçlu oldugun yer ile iletişimi kesersen en çok.

Geldiklerinde ortak mal kullanım deyip giderler ve tabi gelince evde kim var ise onunla görüşülmüş olunur.

Son olarak kat mülkiyeti ile oturanlar her iki katı dahil etsin herşeyin aynısından 2 adet derkenki mezvuya

Eve icra takibi için avukat temsilcisi ve görevli gelir kısacası dediğim islemi yapar ve bu avukata bağlı olan bişey masraflarda ayrı girer gtnuze

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Beyler Allah size sabır versin ne çok icralık olan var bu meret yüzünden lanet gelsin

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,352
2,428
113
CİĞERİM BEN ARAŞTIRDIM SENİN ODANDA 2 TELEVİZYON BİRDE ÇÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ VARMIŞ