Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve İcra

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
540
228
43
Eve icra işi yok hayat standartları gereqı ama lükse gıren herseyı alır gelırse orneqın ıkı adet tv varsa bırını alır qıbı şeyler.

Wolking

Ümmetci
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
982
202
43
Şu pazartesi gelsede pet CT sonucumu çok merak ediyorum 😭😭😭😭

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,672
281
83
Eve icra gelmez sadece bildiri gelittebligat gelir

Wolking

Ümmetci
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
982
202
43
Nasıl olsa burda 3 5 ay ömrüm var her yere borç yapıp takiyom 😔

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
485
249
43
Beyler anlık bildiriyorum iş Bankası ihbarname yolladı 3 iş günü içinde öde diyorlar takip mesajından en geç 5 gün sonra eve kağıt geliyor bilginiz olsun borcun tamamını istiyorlar şuan napcam bilmiyorum

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
344
63
Banada diyorlardi eve geloyoruz diye çayı koydum yemeği yaptım sizi bekliyorum vallahi gücendim bak dedim lanet olsun dedi yüzüme kapattı 😂😂😂

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,061
421
83
15F1E60C-9C53-4C99-BDE6-73FD229B7028.jpeg
Bana hergün eve haciz gelecek mesajları vardı şimdi değiştiler maaşın 1/4 üne haciz uygulamışlar üstüme ev var onu bile satamıyorlar. Rahat olun yani hepsi korkutma

cicinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
302
108
43
Ben ogrenciyken benide avukatlar arardı evinize gelicez edicez diye ne gelen oldu ne soran.sonra dosya aşıma uğradı mesela 10 bin borcum vardiysa varlık fonu aradı en son 2 bine kapatalım dosyayı diye onu bile odemedim sonra zaman aşımı olmuş tek olan şey 5 6 yıl bankalar kredi kartı dahi vermedi :)