Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve İcra

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
641
164
43
sana ulaşamadılar mı aile fertlerine ulaşıyorlar zaten ondan ben aradılar mı hemen açarım zaten benim maaşa ve banka hesabına belli bir haciz koydukları için rahatım alsınlar oradan. polis bile beni bulamadıgında abimi aramıslardı :D kardesin bi gelsin merkeze diye :D
Bütün ailemi aramışlar açmıyor diye

morgana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
44
18
Yüz verme alttan da alma odemiyorum de bakalım ne yapabilecek...
vergi borcumda var telefon hattı borcumda var, kredi borcumda var. banka ve maaşa koydular hacizi o da zaten belli bir tutar onun üstü koyamazlar. en fazla canımı alırlar yani artık bu borçları kafama takarak günümü rezil etmiyorum zaten para oldumu ödüyorum.

trtruva1

Curse of Humanity
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
957
321
63
Aynen öyle gelmezler hatta arıyorlar biz yoldayız evde olun yok evde olmazsanız polis ve çilingirle geliyoruz vs diye ama öyle bir dünya yok en fazla maaşına haciz gelir 4/1 kesilir o kadar mal varlığın yoksa üstüne

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
157
43
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Sen de avukata aynen şunları söyle;
Şayet maaşın varsa bordrolu çalisansan maaşından kesilmesini iste onlar hayır icra getirecegiz diyecekler sen de
Birdaha beni ve ailemi icra getirecegiz diye arayıp aile birliğimizi huzurumuzu kaçırıp tehditvari sözlerle korkutmak için birdaha arayıp aile birliğimizi bozmaktan sizi şikayet edeceğim ben de size dava açacağım de bak birdaha arıyorlar mı

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
157
43
Sen de avukata aynen şunları söyle;
Şayet maaşın varsa bordrolu çalisansan maaşından kesilmesini iste onlar hayır icra getirecegiz diyecekler sen de
Birdaha beni ve ailemi icra getirecegiz diye arayıp aile birliğimizi huzurumuzu kaçırıp tehditvari sözlerle korkutmak için birdaha arayıp aile birliğimizi bozmaktan sizi şikayet edeceğim ben de size dava açacağım de bak birdaha arıyorlar mı
Hala borcun nereye bilmiyorum fakat bankaya ise onunda benim bildiğim belli bir miktarın altındaysa yine getiremezler eve icra için borcunun belli bir miktarda olması gerekir bunu arastiranilirsin

Jarmenkell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
150
69
28
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Kardes eve icra gelmesi icin senin ilk avukatla odeme planlamasi yapman gerek ve buna uymadığını varsayalim ondan sonra sana tekrar teblig edicekler ode su tarihe kdr diye onuda odemezsen ev senin ustuneyse gelir evine evindende mesela 2 tane tw warsa 1 ini alir 1 tane varsa alamaz onu zornlu ihtiyaclarnnhepsi icin gecerli bu firin buzdolabi vb vb. Bence odeyebilcek durumun yoksa hic acma telefonlarını. Veya avukatla bi plan cikar 3 ayda bi bi taksit ode seni bi sekil idare ederler... tabi bu arayanlrndolandiric degilse eger kendi borcunsa

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
963
337
63
Bütün ailemi aramışlar açmıyor diye
Avukatın borçlunun ailesini araması suç mudur? Vekili olduğu gerçek veya tüzel kişinin icra takibine konu alacağı için avukatın borçlunun ailesini, yakınlarını veya başka bir üçüncü kişiyi araması ve borçlunun kişisel verilerinin bu kişilere ifşa edilmesi halinde söz konusu bu fiil TCK kapsamında suç teşkil etmektedir

sende onları tehtit et suç işliyorlar.

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
632
451
63
2 ay sonra ödemek zorundasın

Oha lan 😁😁
Harbi diyorum bak demiş ödemesen yedi cedini ariyacam buna bı küfür etmişim aileme dedim bu aralar dolandırıcılar avukat gibi davranıyor aman dikat edin avukat evi aramiş ti anam buna bı saymış gülmekten öldüm ozamanlari pehh😂

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
194
43
Harbi diyorum bak demiş ödemesen yedi cedini ariyacam buna bı küfür etmişim aileme dedim bu aralar dolandırıcılar avukat gibi davranıyor aman dikat edin avukat evi aramiş ti anam buna bı saymış gülmekten öldüm ozamanlari pehh😂
Geçmiş olsun kral

Wolking

Ümmetci
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
206
63
Benim eve geldiler taahhüt name imzalmaniz gerek dendi imzaladım 5 aydır odemiyom hapse girecem yakinda