Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve İcra

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,930
1,207
113
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Eve gelemezlerde maaş vs banka hesabin ona bloke koydurabilir yada üzerine malk mülk varsa onu hacze koyabilir. Sana tavsiyem ödeyecek durumun varsa ödeyip kapatmaya bak. Yoksa borç arttıkça artıyor

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,286
1,244
113
2 yıl önce 1 milyona yakın borç vardı eve icra falan gelmedi hepsini kapattık şükür eve gelmiyor icra artık

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
303
63
Tatildeler kardeşim devlet daireleri hepsi arayana da küfret anasına avradina sizin izin de olmanız gerekmiyor mu

morgana

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
47
25
18
sahsi banka hesabımda 600 tl icra var o kadar. icra gelmesi yasak ancak banka hesabına koyabilirler. 600 tl icrada 2 senedir duruyor hesabımda çok para oldugu zamanlarda bile üstüne hiç icra koymadılar. o 600 lirada beni etkilemiyor sahsen.

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
774
113
İcra olayın söyle söylim dostum bana iki yıl gelicrgiz gelicrgiz deyip durdular sonra borçları ödedim.. ondan sonra akbanka 2021 de 4 bin TL axes kredi kartı borç yaptm 1 sene odemedim yine gelicrgiz dediler . Gelmez sandım . Üç kişi mahalleme gelmiş bizim evi bulamamış amcamlara vermiş icra kagidini öyle bir rezilik yasamistim haberin olsun bu kumar adama her rezilliği yaptirir

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
774
113
Banada birgün arayıp soylediler gelmediler korkutuyorlar vermen için ama yok işte olsa bu rezilliği çeker miyiz ay sonu geliyor kuruş kalmıyor MK hayatini skyim geberip gitsek keşke
Aynı ben köpek gibi çalışıyorm kuruş yok buralarda kendimizi heba ediyoruz

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
640
164
43
İcra olayın söyle söylim dostum bana iki yıl gelicrgiz gelicrgiz deyip durdular sonra borçları ödedim.. ondan sonra akbanka 2021 de 4 bin TL axes kredi kartı borç yaptm 1 sene odemedim yine gelicrgiz dediler . Gelmez sandım . Üç kişi mahalleme gelmiş bizim evi bulamamış amcamlara vermiş icra kagidini öyle bir rezilik yasamistim haberin olsun bu kumar adama her rezilliği yaptirir
Olabilir her şey yapıyorlar benimde ailemi aramışlar

morgana

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
47
25
18
Olabilir her şey yapıyorlar benimde ailemi aramışlar
sana ulaşamadılar mı aile fertlerine ulaşıyorlar zaten ondan ben aradılar mı hemen açarım zaten benim maaşa ve banka hesabına belli bir haciz koydukları için rahatım alsınlar oradan. polis bile beni bulamadıgında abimi aramıslardı :D kardesin bi gelsin merkeze diye :D