- 7,109
- 6,908
- 113
Gelmediler kanka bana hiç arabaya haciz koymuşlardı son gün kapatmıştım yoksa satıyorlardı🤣Nerden biliyorsun diye sormiycam 😁
Gelmediler kanka bana hiç arabaya haciz koymuşlardı son gün kapatmıştım yoksa satıyorlardı🤣Nerden biliyorsun diye sormiycam 😁
Naber efso ya? Midem ağrıyor sizce zehirlendin mi? 👊🏼🤩4 üne kadar 5050 tl ödenmezse ilk kez icralık olcam yapılandırma taksidi
Eve gelemezlerde maaş vs banka hesabin ona bloke koydurabilir yada üzerine malk mülk varsa onu hacze koyabilir. Sana tavsiyem ödeyecek durumun varsa ödeyip kapatmaya bak. Yoksa borç arttıkça artıyorArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
O mhbbt klktı bnm bıldıgım maas ıcrası oluyoArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Kral daha kafaya takmıyorumNaber efso ya? Midem ağrıyor sizce zehirlendin mi? 👊🏼🤩
Eve icra gelmez de ev senin üstüne mi değilse neye göre evden eşya çıkartacak..amac korkutup parayı almak...Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Benim kuru maaşım var başka bir şey yokEve icra gelmez de ev senin üstüne mi değilse neye göre evden eşya çıkartacak..amac korkutup parayı almak...
Aynı ben köpek gibi çalışıyorm kuruş yok buralarda kendimizi heba ediyoruzBanada birgün arayıp soylediler gelmediler korkutuyorlar vermen için ama yok işte olsa bu rezilliği çeker miyiz ay sonu geliyor kuruş kalmıyor MK hayatini skyim geberip gitsek keşke
Olabilir her şey yapıyorlar benimde ailemi aramışlarİcra olayın söyle söylim dostum bana iki yıl gelicrgiz gelicrgiz deyip durdular sonra borçları ödedim.. ondan sonra akbanka 2021 de 4 bin TL axes kredi kartı borç yaptm 1 sene odemedim yine gelicrgiz dediler . Gelmez sandım . Üç kişi mahalleme gelmiş bizim evi bulamamış amcamlara vermiş icra kagidini öyle bir rezilik yasamistim haberin olsun bu kumar adama her rezilliği yaptirir
Kardeş rahat ol maaş haczinden başka hicbisey yapamazlar...Benim kuru maaşım var başka bir şey yok
sana ulaşamadılar mı aile fertlerine ulaşıyorlar zaten ondan ben aradılar mı hemen açarım zaten benim maaşa ve banka hesabına belli bir haciz koydukları için rahatım alsınlar oradan. polis bile beni bulamadıgında abimi aramıslardıOlabilir her şey yapıyorlar benimde ailemi aramışlar
Aile evine gelirse rezillik oluyor başka bir şey değilKardeş rahat ol maaş haczinden başka hicbisey yapamazlar...