- 632
- 451
- 63
Keşke imzalamasaydin bı nevi ödeme sözü veriyosun şuan faize binerek artıyor dost bilgin olsunBenim eve geldiler taahhüt name imzalmaniz gerek dendi imzaladım 5 aydır odemiyom hapse girecem yakinda
Keşke imzalamasaydin bı nevi ödeme sözü veriyosun şuan faize binerek artıyor dost bilgin olsunBenim eve geldiler taahhüt name imzalmaniz gerek dendi imzaladım 5 aydır odemiyom hapse girecem yakinda
Ooo geçmiş olsun tekrardanSağol dost ALLAH kimseyi düşürmesin zor durum bu kolay 2016 yaşanmisti çok şükür toparladık
Gündük 100.yada .120 olması lazım borcun ne kadar kiHapiz cezası nekdar verilir borç ödeme me
Sağol Varol dostOoo geçmiş olsun tekrardan
Bidaha yaşama yeter bana 1milyon TL 1 katı çevrim yaptırdılar picler ona rağmen zar zor 900 k kurtardım grandpasaha daSağol Varol dost
Ana borcum 550 bin faizlerle 1 milyon vardirGündük 100.yada .120 olması lazım borcun ne kadar ki
OhaAna borcum 550 bin faizlerle 1 milyon vardir
Senin en az yıl yatarin var kıral uzlaşmak için hiç bankayı aradinmiAna borcum 550 bin faizlerle 1 milyon vardir
Kardeşim herşeyim kitli ne üstüme birşey alabiliyorum nede satabiliyirum
Allah yardımcın olsunKardeşim herşeyim kitli ne üstüme birşey alabiliyorum nede satabiliyirum
Banka aradım avukatlar artık muhatab tahutname imzaldum ayda 100 k ödeme 10 ay taksitlivideyomiyom suanSenin en az 10 yıl yatarin var kıral uzlaşmak için hiç bankayı aradinmi
İmsa atmasaydin sorun yok tü be kardeşim tekrardan gecmiş olsunCeza evine gircez gibi
Eve gelmişlerdi kolu komsuya rezil olmustuk panikledim adamlar resmen mafya gibi koparici gibilerdi oduceksin odemessen hapse girersin ya imzala sunu yada seni hapis işlemleri baslaticaz bende korktum imzalafimİmsa atmasaydin sorun yok tü be kardeşim tekrardan gecmiş olsun
%30 benim bildiğim askerdeyken bi arkadaşın askerlik maaşının%30 unu kesiyorlardıBanka harici icra koyamıyorlar sadece maaş ya da bankada para. Varsa o da belli kısmını bildiğim
%25%30 benim bildiğim askerdeyken bi arkadaşın askerlik maaşının%30 unu kesiyorlardı