- 8,481
- 6,464
- 113
Yasak kardeşimGelirler öyle bir yasak yok
Yasak kardeşimGelirler öyle bir yasak yok
Ne borcu bu dostum. Bence Gelemez korkutuyor.Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Çok eskiden akbanka borcum vardı avukat arayip duruyordu eve icraya gelicaz diye buyrun gelin kahvemizi için diyordum ne gelen oldu ne giden tamamen korkutma amaçlı kaldi ki gelseler bile evinde aynı eşyadan 2 tane varsa birini alabilirler misal 2 tane tv yada buzdolabın yoktur herhalde dimi bi kere gelmişler bizim eve yazıp çizmişler gitmişler yani bişey olmaz gelseler bileArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Yasak değil eve geliyorlar sadece bişey alamazlar aynı eşyadan 2 tane yoksa evdeKanunen yasak eve icra gitmesi
Yasaksa bana niye geldiler kardesimYasak kardeşim
Kral tam olarak ne zaman geldiler bana 2 gün önce takip süreci başlatıldı diye mesaj geldi ilk defa başıma geliyorYasaksa bana niye geldiler kardesim
Aynı şeyden 2 tane varsa alabilirler.yoksa bişey olmazArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Lan yok için rahat olsun 2018 yılında hayatım mahvoldu 15 yerden icralık oldum hergun arayıp durdular böyle korkuttular şimdi ki aklım olsaydı 1 kuruş ödemezdim hiç bir şey yapamazlar kardeşim gözünü korkutuyorlar canını sıkma eve icra olayi diye bir şey olamazArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Alma etme devri bitti laÇok eskiden akbanka borcum vardı avukat arayip duruyordu eve icraya gelicaz diye buyrun gelin kahvemizi için diyordum ne gelen oldu ne giden tamamen korkutma amaçlı kaldi ki gelseler bile evinde aynı eşyadan 2 tane varsa birini alabilirler misal 2 tane tv yada buzdolabın yoktur herhalde dimi bi kere gelmişler bizim eve yazıp çizmişler gitmişler yani bişey olmaz gelseler bile
Lan bende onu diyom eskiden ne var ne yok aliyorlardı şimdi öyle bişey yok alirlar yine ama kimsenin evinde 2 tane buzdolabı 2 tane tv olduğunu sanmam en azindan icralık garibanlardaAlma etme devri bitti la
Yok gene almıyorlar sadece adam geliyo bakıyo gidiyo onun masrafını da borca ekliyorlar🤣Lan bende onu diyom eskiden ne var ne yok aliyorlardı şimdi öyle bişey yok alirlar yine ama kimsenin evinde 2 tane buzdolabı 2 tane tv olduğunu sanmam en azindan icralık garibanlarda
az kumar oyna mkArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Odeme taahhudu vermezsen gelemezler avukat arayinca deki sizi savciligila sikayet edeceğim bi cacik yapamazlarArkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Nerden biliyorsun diye sormiycam 😁Yok gene almıyorlar sadece adam geliyo bakıyo gidiyo onun masrafını da borca ekliyorlar🤣