Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve İcra

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
1,800
113
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Çok eskiden akbanka borcum vardı avukat arayip duruyordu eve icraya gelicaz diye buyrun gelin kahvemizi için diyordum ne gelen oldu ne giden tamamen korkutma amaçlı kaldi ki gelseler bile evinde aynı eşyadan 2 tane varsa birini alabilirler misal 2 tane tv yada buzdolabın yoktur herhalde dimi bi kere gelmişler bizim eve yazıp çizmişler gitmişler yani bişey olmaz gelseler bile

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,797
1,748
113
Eve icra geliyor gelmez diyenler adreslerini kopmle yanlış vermiştir geliyor gidiyor bir halt alamıyor ama

Baronizm

Fagaizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,290
4,565
113
2 senedir icra var daha gelen giden olmadı bakalım küçük miktar olduğu için olabilir belki

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
483
248
43
Banada icra mesajı geldi herhalde bayram tatili diye eve kağıt falanda gelmedi tatil bitene kadar ödemeye çalışacam

azalak

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
5
3
Arkadaşlar avukat aradı eve icra için geleceklermiş daha önce bu durumu yaşayan varmı
Lan yok için rahat olsun 2018 yılında hayatım mahvoldu 15 yerden icralık oldum hergun arayıp durdular böyle korkuttular şimdi ki aklım olsaydı 1 kuruş ödemezdim hiç bir şey yapamazlar kardeşim gözünü korkutuyorlar canını sıkma eve icra olayi diye bir şey olamaz

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,446
1,858
113
benimkide hrgün arıyor bekliyorum canım diyip kapatıyorum 2 senedir daha geleni görmedim.Geleleceğini sanmam

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,293
5,222
113
biri sizi borç vs diye arayıp darlayınca içiniz sıkılmıyormu ? bazı insanlar çok geniş onu anladım

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,760
10,097
113
Evde aynı şeyden 2 tane varsa alırlar yoksa birşey alamazlar biz 4 kardeşiz geçen geldiler 2 kişiyi alıp götürdüler

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,109
6,908
113
Çok eskiden akbanka borcum vardı avukat arayip duruyordu eve icraya gelicaz diye buyrun gelin kahvemizi için diyordum ne gelen oldu ne giden tamamen korkutma amaçlı kaldi ki gelseler bile evinde aynı eşyadan 2 tane varsa birini alabilirler misal 2 tane tv yada buzdolabın yoktur herhalde dimi bi kere gelmişler bizim eve yazıp çizmişler gitmişler yani bişey olmaz gelseler bile
Alma etme devri bitti la

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,109
6,908
113
Lan bende onu diyom eskiden ne var ne yok aliyorlardı şimdi öyle bişey yok alirlar yine ama kimsenin evinde 2 tane buzdolabı 2 tane tv olduğunu sanmam en azindan icralık garibanlarda
Yok gene almıyorlar sadece adam geliyo bakıyo gidiyo onun masrafını da borca ekliyorlar🤣