Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol FB - GS Baronlar Yine Devredeydi!

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,310
54,342
113
Kanka işte bu kargaşa yüzünden sen fenerli ben gsli karşılıklı konuşmıyoruz herkesi düşman ediyolar birbirine ne geregi var abi şu görüntülere.
Ben bizim kargasadan bahsetmedim kardeş maçtaki kargaşadan bahsettim ark 2 konu yazmış biri 6p ile ilgili P6 deil karrtlarda gayet haklıydı.ben zaten taraftar polemiğine girmiyorum kimse takımına toz kondurmaz

ferhatozcan3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,360
575
113
Milyonlarca insan bu maci izledi ve gercekleri her seferinde net bir sekilde goruyor ve biliyor... siz kimi kandiriyorsunuz?
Fenerbahce neden mi yabanci hakem istiyor...?
Konusmak istemiyorum, susmak sanattir ..
Hayirli geceler diliyorum...

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
647
256
63
Sen olayı anlamamışsın Kı kardesim. Futbolcular bu artıslıkleri yabancı hakeme karsı yapabıldıler mi. Turk hakemlerinin otaratisii kaybolmuş durumda. İkinci yarı sureklı yerde yatmalar kavgalar gürültüler. Neden arenadaki macta kavga gurultu yoktu. Ben bunu demeye calısıyorum. Boyle macın a. q derken zaten sureklı macın durmasını kastettım
Kardeşim sende şimdi bambaşka bir açıklama yapıyorsun saygı duyuyorum senle biz orta yolu bulamayız çünkü Galatasaraydan dost olmaz

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
858
93
ard arda gelen kartlar kornerler artık göz göre göre bu şike yapılıyor devrede baronlardan talimat geldi

Clyn0133

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
132
34
28
Yenilince şike yapılıyor denen Fenerbahçe :) Hak eden kazandi .

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
858
93
+olarak mourinhonun yoğun itirazları sonucunda kart yememesi açılan özel oran düşündürüyor

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
132
43
ard arda gelen kartlar kornerler artık göz göre göre bu şike yapılıyor devrede baronlardan talimat geldi
Benim hala aklıma yatmıyor kankam her ülkede olur bizim ülkede olmaz nedenmi bunlar onuda beceremez en alttan en üstüne bu kadar vasıfsız bir lig olurmu ya

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
422
83
Kardeşim sende şimdi bambaşka bir açıklama yapıyorsun saygı duyuyorum senle biz orta yolu bulamayız çünkü Galatasaraydan dost olmaz
Kardesim ben fenerbahceliyim. Ayrıca ilk yazdığımda da aynı seyı anlattım.ama net olmamıs

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
324
83
Fener ligi net saldı. mou ceza alabılır burun sıkmadan ne gerek var mesela

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,821
1,035
113
Evet gs götü başı oynatmasa ne güzel kart sayısında fener öndeydi freebet alcaktık aw durmadılar rahat ki 6-6 bitti kartlar babayı aldık

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
193
63
Türkiye'de oynanan bütün futbol maçları senaryodan ibaret zaten sonuç hep belli aslında biz bilmiyoruz sadece işin içinde olanlar biliyor ve paralarına bakıyorlar