- 2,779
- 2,720
- 113
Penalti nerde kaldiGol ardı penaltı kararı geldi bile diyorum
Penalti nerde kaldiGol ardı penaltı kararı geldi bile diyorum
gol dediğin bir hataya bakıyorHayal görmeyin maçta atak yok iy böyle bitti bile bol şans.
Hafta başı trafik yoğun abiPenalti nerde kaldi
Olursa saçma sapan bir gol izleriz gibi umarım kazanırsınız..gol dediğin bir hataya bakıyor
ben oynamadım fikrimi söyledimOlursa saçma sapan bir gol izleriz gibi umarım kazanırsınız..
enayilikle ne alakası var abi ?Ne enayi adamlar var 1 kupon paylaştı herkes o kuponu yapmış 😂😂 gizli bilgiymiş 😂😂
kanka ne aptal adamlar var her yoruma çomak gibi giriyorlar desek ne düşünürsünNe enayi adamlar var 1 kupon paylaştı herkes o kuponu yapmış 😂😂 gizli bilgiymiş 😂😂
Yav gidip insta sayfalarından paylaşan adamlardan görmüşsün gizli bilgi diye milleti yiyorsunenayilikle ne alakası var abi ?
belki de rüyamda gördüm yprum yazmak için yazmak mantıklı değil sanki abiYav gidip insta sayfalarından paylaşan adamlardan görmüşsün gizli bilgi diye milleti yiyorsun
Maç 1/2 gizli bilgibelki de rüyamda gördüm yprum yazmak için yazmak mantıklı değil sanki abi
oyna abi güzel oranMaç 1/2 gizli bilgi
Mizah amaçlı yaziyoruz genelde ama sen niye üstüne alındın ki zamanninda belli ki instagram dan tokatlamislar seni 😁😁Yav gidip insta sayfalarından paylaşan adamlardan görmüşsün gizli bilgi diye milleti yiyorsun
2.5 giricemoyna abi güzel oran
Tamam abibu maç iy 1.5 üst olsun donumu açarım