Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz İşlemi Hk.

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,284
454
83
Hiçbir şey yapamazlar. Maaş hesabından 4.1 inin köpek gibi kessinler

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,535
2,226
113
İşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Yav korkutmak için yapiyolar ödeme yap diye. Kanununen gelse bile yazıp çizip gidiyolar bişey alamiyolar. Zaten gelmezlerde ödeme yap diye yapiyolar

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
243
43
Dolandırıcı gibi duruyor e-devlete bak bakalım

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,049
2,187
113
Hiçbir şey yapamazlar. Maaş hesabından 4.1 inin köpek gibi kessinler
Çalışmıyorum hocam iş bakıyorum benim korkum yokta ailem işte eski insanlar bilmiyorlar neyin ne olduğunu evde huzur falan kalmıyo

Son düzenleme:

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
320
237
43
Kalktı diye bir şey yok. Gelebilir eve ama temel olan hiçbir şeyi alamaz. Ama tv gibi pc gibi 2 tane olan şeylerden birini alabilir. Ama tabii gelmiyorlar eve çünkü bir şey alamadığı için boşa gelmiş oluyor. Ama sırf rahatsız etmek ya da korkutmak için gelebilirler

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,049
2,187
113
Kalktı diye bir şey yok. Gelebilir eve ama temel olan hiçbir şeyi alamaz. Ama tv gibi pc gibi 2 tane olan şeylerden birini alabilir. Ama tabii gelmiyorlar eve çünkü bir şey alamadığı için boşa gelmiş oluyor. Ama sırf rahatsız etmek ya da korkutmak için gelebilirler
Sağolasın hocam

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,818
1,755
113
İşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Gelirler giderler o gelip gitmeyide dosyana masraf olarak ekliyorlar taksi ücretini bile bı kaç sefer gelir giderler bişey alamazlar pek ters gitme kimseye evde yoksan Çilingirler bile girdiriyorlar tespit için

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,834
113
Sahte mesajdir o eve haciz gelemez yasal olarak eve haciz işlemi yapiliyo rahat ol hiç bi skm alamaz

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,834
113
Sahte olsa farketmezmi nere borcu olduğunu biliyodur
Kral sahte olmasa nolucak telefonla bankaların eve haciz gonderme yetkisi yok zaten mesajla haciz gelicek diye bildirilmez bu 100 tane şartı surtu var o işlem için rahat olun hiç bir banka haciz işlemi yapamaz

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,049
2,187
113
Kral sahte olmasa nolucak telefonla bankaların eve haciz gonderme yetkisi yok zaten mesajla haciz gelicek diye bildirilmez bu 100 tane şartı surtu var o işlem için rahat olun hiç bir banka haciz işlemi yapamaz
Eminmisin hocam