- 4,049
- 2,187
- 113
İşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Ekli dosyalar
-
173.3 KB Görüntüleme: 249
Merak etme bişey yapamazlar blöf onlarİşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Yav korkutmak için yapiyolar ödeme yap diye. Kanununen gelse bile yazıp çizip gidiyolar bişey alamiyolar. Zaten gelmezlerde ödeme yap diye yapiyolarİşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Nelerle uğraşıyoruz mk halimize bakİşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Çalışmıyorum hocam iş bakıyorum benim korkum yokta ailem işte eski insanlar bilmiyorlar neyin ne olduğunu evde huzur falan kalmıyoHiçbir şey yapamazlar. Maaş hesabından 4.1 inin köpek gibi kessinler
Sıkıntı yapma kendi adresini başka yere al korkunda ortadan kalksın okkkeyyÇakışmıyorum hocam iş bakıyorum benim korkum yokta ailem işte eski insanlar bilmiyorlar neyin ne olduğunu evde huzur falan kalmıyo
Ne yazcam haciz yazıyorum bişey bulamıyorumDolandırıcı gibi duruyor e-devlete bak bakalım
Sağolasın hocamKalktı diye bir şey yok. Gelebilir eve ama temel olan hiçbir şeyi alamaz. Ama tv gibi pc gibi 2 tane olan şeylerden birini alabilir. Ama tabii gelmiyorlar eve çünkü bir şey alamadığı için boşa gelmiş oluyor. Ama sırf rahatsız etmek ya da korkutmak için gelebilirler
Aga şunu düzelt piçin biri keyfini kacirmasinÇakışmıyorum hocam iş bakıyorum benim korkum yokta ailem işte eski insanlar bilmiyorlar neyin ne olduğunu evde huzur falan kalmıyo
Gelirler giderler o gelip gitmeyide dosyana masraf olarak ekliyorlar taksi ücretini bile bı kaç sefer gelir giderler bişey alamazlar pek ters gitme kimseye evde yoksan Çilingirler bile girdiriyorlar tespit içinİşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Sorma ya taksit falan da kabul etmiyor yavşaklar yok birinden kredi kartı bu ordan çekelimNelerle uğraşıyoruz mk halimize bak
Sahte olsa farketmezmi nere borcu olduğunu biliyodurSahte mesajdir o eve haciz gelemez yasal olarak eve haciz işlemi yapiliyo rahat ol hiç bi skm alamaz
Kral sahte olmasa nolucak telefonla bankaların eve haciz gonderme yetkisi yok zaten mesajla haciz gelicek diye bildirilmez bu 100 tane şartı surtu var o işlem için rahat olun hiç bir banka haciz işlemi yapamazSahte olsa farketmezmi nere borcu olduğunu biliyodur
Gerçektir bayadır ödeyemedim arayıp duruyorlardı taksit yapalım durumum yok dedim kabul etmedilerSahte mesajdir o eve haciz gelemez yasal olarak eve haciz işlemi yapiliyo rahat ol hiç bi skm alamaz
Eminmisin hocamKral sahte olmasa nolucak telefonla bankaların eve haciz gonderme yetkisi yok zaten mesajla haciz gelicek diye bildirilmez bu 100 tane şartı surtu var o işlem için rahat olun hiç bir banka haciz işlemi yapamaz