Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz İşlemi Hk.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,836
113
3 4 kişiydi kavga ettim bıçak çektim sonra polis çağırdılar beni aldılar işte ilk başta polis yoktu o.ç zehir ettiler bana
Onu diyorum kral sen niye kavga ediyosun geldiklerinde haneme tecavuz tehdit var diyecen polis kimi götürüyor gorucen

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,142
630
113
İşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Ya aynısı, aynı hukuk burosundan da geldı bana alkan hukuk. Eve gelıp kagıt bıraktılar. Bos. Bısey yapamazlar

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
329
142
43
Dolandırıcı mesajı birde inandırıcı olsun diye sona B105 atmışlar hukuk büroların o şekilde mesaj atmaz elle yazılmış belli ayrıca avukata verilen borç için şöyle bir durum olur uzlaşmaya çalışılırlar senden ne koparabilirlerse ona bakarlar önce faizli denerler sonra anaparaya kadar düşerler

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,966
15,089
113
İzmit’te oturuyorum BATU evi diye bi o.ç mağazadan cihaz aldım ödeyemedim aynı şekilde eve geldiler ortalık karıştı 2 gün sonra 50k kazandım vbetten ödedim piçlerin parasını 3 4 ay oldu burda dağıtım da yapmıştım hatta o piçler geldi yani
Borç alıp ödemeyen sensin dostum bu durumda %100 hatalı sen oluyorsun üslubun yanlış, kim olsa alacağının peşine düşer

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,058
2,193
113
Borç alıp ödemeyen sensin dostum bu durumda %100 hatalı sen oluyorsun üslubun yanlış, kim olsa alacağının peşine düşer
Şahıs degil hocam bu mağaza benim bildiğim ev hacizi yok evine gelseler aynı sorunları yaşasan sen ne yaparsın

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,058
2,193
113
Dolandırıcı mesajı birde inandırıcı olsun diye sona B105 atmışlar hukuk büroların o şekilde mesaj atmaz elle yazılmış belli ayrıca avukata verilen borç için şöyle bir durum olur uzlaşmaya çalışılırlar senden ne koparabilirlerse ona bakarlar önce faizli denerler sonra anaparaya kadar düşerler
Eminmisin numarayı internet baktım şikayet çıkmadı

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,410
3,234
113
Bende evkurla uğraşıyorum 2017de de tel almıştım 3-4 000 toplam tutardı ara ara taksit ödedim sonra ödeyemedim geçen yıl borcun 38.000 dedi indiim vs olmuyo dedi bende 5 yatrdım kaldı,1.15 sene oldu arayan soran yok geçen ay aradı dedi eve haciz göndercez falan baya bi küfür kıyamet peşine 1 haftadaişyerine haciz göndermiş :) benim anlamadığım bunlar bilerek mi bu kadar bekletiyor maaş haczi göndermemek için,kandırıp daha çok alırız derdindeler mi? birde geçen ay gelen tenzip kağıdına baktım orada yazan borç 15 lira civarı acaba buna daha bişeyler eklenir mi1742994488333.png

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,836
113
Haklısın neyin ne olduğunu bilmiyoruz işte
Şimdi sen bu borcu odemzsin hiç bisey olmaz banka bu borcu varlik yönetimine veriyo ufak bi mebla karşılığı varlik yönetimi de seni ariyo 500 tl ver borcu kaparalim diyo bu kadar sıkıntı yapicak hiç bi durum yok

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,966
15,089
113
Şahıs degil hocam bu mağaza benim bildiğim ev hacizi yok evine gelseler aynı sorunları yaşasan sen ne yaparsın
Şirket mağaza banka herneyse sonuçta borç alıp odememissin peşine düşerler tabi o durumda hatamı kabul ederim, amacım muhalefet olmak değil durum analizim budur dostum bayram bonusları vs toparlarsın umarim borcu sansın açık olsun

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,836
113
Şirket mağaza banka herneyse sonuçta borç alıp odememissin peşine düşerler tabi o durumda hatamı kabul ederim, amacım muhalefet olmak değil durum analizim budur dostum bayram bonusları vs toparlarsın umarim borcu sansın açık olsun
Öyle degil kral o iş senin evine girip biseyini almaya çalışamaz verir mahkemeye ordan çözer senin hanene gelipte kavga falan cikartamaz yada kapi eşinden adim dahi atamaz öyle bi dünya yok

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,058
2,193
113
Sağolasın allah razı olsun

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,966
15,089
113
Öyle degil kral o iş senin evine girip biseyini almaya çalışamaz verir mahkemeye ordan çözer senin hanene gelipte kavga falan cikartamaz yada kapi eşinden adim dahi atamaz öyle bi dünya yok
Kanuna uydurup icraya gelebilirler yoluna yordamina göre

Devere991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
19
18
Ben 3 tane borç kapattım varlık şirketine borcum vardı çok şükür rahatladım rabbim borcu olup da ödemeyi kolaylaştırır inşallah

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,836
113
Burda öyle bir durum yok kendi rizasiyla borcu almış
Kral onu diyorum alabilir herseyin kanunu kurali var evine kesinlikle gelemez kanun bu çok acik ha tahut name imzalarsin odeyecem diye o zaman başka gelir odemezsen hapis cezası alirsin ama onu imzalamadiktan sonra krali senin evine gelemez öyle bi hakki yok