Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz İşlemi Hk.

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,510
14,119
113
İşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Müslümum gecmis olsun ne olursa olsun sakın ama sakın tahahhut verme sakın çünkü tahahhut verdiğin zaman eğer odemezsen hapis cezası kesinlikle var hiçbir şekilde ödeme tahahhut vericem diye imza vs atma sakin

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,030
2,180
113
Müslümum gecmis olsun ne olursa olsun sakın ama sakın tahahhut verme sakın çünkü tahahhut verdiğin zaman eğer odemezsen hapis cezası kesinlikle var hiçbir şekilde ödeme tahahhut vericem diye imza vs atma sakin
Sağolasın Kardeşim aynen tahadüt biliyorum ödeme sözü veriliyorsun kısaca ödemezsen içeri yok bi yere imza falan bişey atmadım atmam da

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
229
93
28
Beyler 300 bin icrada arabaya el koyabilirlermi

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,301
5,222
113
Kral anlatamıyorum galiba yasal olarak artik eve haciz işlemi yasak kimse eve haciz gonderemez biraz hakkinizi hukukunuzu bilin ya
knka seni severim ama bu yazdığın şey tamamen bilgisizlik kaynaklı defalarca şahit oldum haciz işlemi var diyip eve gelip para almaya çalıştıklarını tamam belki eşyaları hacz edemiyorlsr ama eve geliyorlar tecrübeyle sabit