- 1,103
- 445
- 83
Arama kısmına haciz yaz orada seçenekler çıkarNe yazmam gerekiyor tam olarak bulamıyorum reis
Arama kısmına haciz yaz orada seçenekler çıkarNe yazmam gerekiyor tam olarak bulamıyorum reis
Toplam ana para 300 idi faizle 550 bin olmuştu varlık şirketleriyle anlaşıp 190 a kapattım uğraştım ama çokBorç ne kadardi ne kadar odedin kral
Yani genelde öyle oluyo fazla bile ödemişsin ibnelereToplam ana para 300 idi faizle 550 bin olmuştu varlık şirketleriyle anlaşıp 190 a kapattım uğraştım ama çok
Ya sigortalı işte çalışamadım borç yüzünden evden aldım biraz sağda solda çalıştım ödedim valla bir daha işim olmaz çok depresyona girmiştimYani genelde öyle oluyo fazla bile ödemişsin ibnelere
Müslümum gecmis olsun ne olursa olsun sakın ama sakın tahahhut verme sakın çünkü tahahhut verdiğin zaman eğer odemezsen hapis cezası kesinlikle var hiçbir şekilde ödeme tahahhut vericem diye imza vs atma sakinİşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Sağolasın Kardeşim aynen tahadüt biliyorum ödeme sözü veriliyorsun kısaca ödemezsen içeri yok bi yere imza falan bişey atmadım atmam daMüslümum gecmis olsun ne olursa olsun sakın ama sakın tahahhut verme sakın çünkü tahahhut verdiğin zaman eğer odemezsen hapis cezası kesinlikle var hiçbir şekilde ödeme tahahhut vericem diye imza vs atma sakin
Satılamaz diye biliyorumBeyler 300 bin icrada arabaya el koyabilirlermi
Eve gelip eli boş dönüyorlar rahat olİşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
Satılmaz şerhi koyuyorlar sadeceBeyler 300 bin icrada arabaya el koyabilirlermi
Arabamı almasinlar gerisi çokta önemli değil😀Satılamaz diye biliyorum
Eve gelip huzur kaçırdıktan sonra daha ne kaldı reis aile evi zaten yatmadan yatmaya geliyorum çalışmıyorum ordan zaten sorunlar var bide bu çıktıEve gelip eli boş dönüyorlar rahat ol
Sağolasın kralGeçmiş olsun da bir şey çıkmaz bundan @Müslüm75
Yok alamazlar yaşadım daha önce satılamaz koyuyorlarArabamı almasinlar gerisi çokta önemli değil😀
Sanada geçmiş olsun kral benim aile yanında problem yok hepsi biliyo gelsinler çay demleyelim bile diyorlar 🤣Yok alamazlar yaşadım daha önce satılamaz koyuyorlar
Benim öyle değil kral işte eski tip insanları bilirsin anlatmaya gerek yok işteSanada geçmiş olsun kral benim aile yanında problem yok hepsi biliyo gelsinler çay demleyelim bile diyorlar 🤣
Ne diyim kral aile gerçekten önemli geçer bu günlerde takma kafanaBenim öyle değil kral işte eski tip insanları bilirsin anlatmaya gerek yok işte
Sağolasın Kardeşim allah razı olsunNe diyim kral aile gerçekten önemli geçer bu günlerde takma kafana
knka seni severim ama bu yazdığın şey tamamen bilgisizlik kaynaklı defalarca şahit oldum haciz işlemi var diyip eve gelip para almaya çalıştıklarını tamam belki eşyaları hacz edemiyorlsr ama eve geliyorlar tecrübeyle sabitKral anlatamıyorum galiba yasal olarak artik eve haciz işlemi yasak kimse eve haciz gonderemez biraz hakkinizi hukukunuzu bilin ya