Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz İşlemi Hk.

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,361
3,042
113
Birincisi haciz işlemi için ev senin üzerine olmalı ve mallar bunlar senin ailenin ise hiçbirşey alınamaz 2 cisi çalışmıyorsan ilk haciz ücreti oradan tahsil edilir eğerki borç ödenemezse son olarak hukuk ve hapis cezası sonlanır kısa süreli

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,102
2,217
113
Kral sahte olmasa nolucak telefonla bankaların eve haciz gonderme yetkisi yok zaten mesajla haciz gelicek diye bildirilmez bu 100 tane şartı surtu var o işlem için rahat olun hiç bir banka haciz işlemi yapamaz
Numarayı da Google de baktım şikayette çıkmadı çıksa dolandırıcı dicem de

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,842
113
Gerçektir bayadır ödeyemedim arayıp duruyorlardı taksit yapalım durumum yok dedim kabul etmediler
Kral anlatamıyorum galiba yasal olarak artik eve haciz işlemi yasak kimse eve haciz gonderemez biraz hakkinizi hukukunuzu bilin ya

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,102
2,217
113
Birincisi haciz işlemi için ev senin üzerine olmalı ve mallar bunlar senin ailenin ise hiçbirşey alınamaz 2 cisi çalışmıyorsan ilk haciz ücreti oradan tahsil edilir eğerki borç ödenemezse son olarak hukuk ve hapis cezası sonlanır kısa süreli
Ev eşya hiç bişey bana ayit değil pederin üstüne yatmadan yatmaya geliyorum eve zaten kendi odamda tv ses sistemi vs bunalr var

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,842
113
Neye hapis cezasi borç icin hapis cezasi alman icin tahut vermen lazim o kağıdı imzalamadiktan sonra kralı bisey yapamaz

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,842
113
Ev eşya hiç bişey bana ayit değil pederin üstüne yatmadan yatmaya geliyorum eve zaten kendi odamda tv ses sistemi vs bunalr var
Kral tahutt name imzalamadiktan sonra kimse bisey alamaz senden ayrica bu isler kiytirik bi sesajla olmaz

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,102
2,217
113
Kral anlatamıyorum galiba yasal olarak artik eve haciz işlemi yasak kimse eve haciz gonderemez biraz hakkinizi hukukunuzu bilin ya
İzmit’te oturuyorum BATU evi diye bi o.ç mağazadan cihaz aldım ödeyemedim aynı şekilde eve geldiler ortalık karıştı 2 gün sonra 50k kazandım vbetten ödedim piçlerin parasını 3 4 ay oldu burda dağıtım da yapmıştım hatta o piçler geldi yani

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,557
9,789
113
İşsizim baya oldu ödeyemedim kredi kartım için haciz ben kalktı diye biliyorum taksit kabul etmiyorlar nasıl yapalırım bunu
haciz kararı böyle smsle bildirilmez. numara fake muhtemelen. ama oldu da doğru diyelim eve haciz için gelenler öyle kafasına göre bişey alıp gidemez. sen bankayı ara tahsilat birimini dosyam ne durumda kimden bilgi alabilirim diye banka ile konuş. eğer anlaşmalı oldukları hukuk bürosu bu ise doğrudur önce bunu öğren ha başka bir hukuk bürosu ise zaten taksidi kabul ederler. kısaca taahüt vermiş olursun ama onu 1 ay bile ödemediğinde hapis cezası var. 8 sene önce ben aile evindeyken gelmişti haciz garantiden. şansıma o gün bi kardeşim bi ben vardık. kardeşim açmış ben uyuyordum haciz memurları geldi deyince kalkıp bi koşuşum var zuahah komediydi yusuf yusuf olmuştum tabi aile evi olunca. neyse 2 memur girdiler içeri ben durumumu anlattım dediler biz öcü değiliz siz ödeme istiyorsanız avukatın nosunu verelim onunla ödeme planını halledin sonra gittiler aylık 1k 1k ödemiştim 2 sene boyunca.

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,134
1,631
113
İzmit’te oturuyorum BATU evi diye bi o.ç mağazadan cihaz aldım ödeyemedim aynı şekilde eve geldiler ortalık karıştı 2 gün sonra 50k kazandım vbetten ödedim piçlerin parasını 3 4 ay oldu burda dağıtım da yapmıştım hatta o piçler geldi yani
Onlarda harbi yamyammis mkccklari

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,410
3,234
113
Hacze polisle gelmek zorunda eğer polis yoksa yanlarında haczedemezler giremezler eve

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,842
113
Gelemez verahkemeye annelerini aglatirsin magzayi kapatir hakkinizi biliyosunuz böyle oluyo eve falan gelemez haneye tecavüzdür o islem 100 bin tazminat oder sana ama turk milletini böyle korkutmak cok kolay 16 milyon borcum var iş yerim batti 10.sayfa e devlette icra dosyam var 4 yildir daha bi allahin kulu gelemedi evime bi kuruş da odemisligim yok

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,102
2,217
113
haciz kararı böyle smsle bildirilmez. numara fake muhtemelen. ama oldu da doğru diyelim eve haciz için gelenler öyle kafasına göre bişey alıp gidemez. sen bankayı ara tahsilat birimini dosyam ne durumda kimden bilgi alabilirim diye banka ile konuş. eğer anlaşmalı oldukları hukuk bürosu bu ise doğrudur önce bunu öğren ha başka bir hukuk bürosu ise zaten taksidi kabul ederler. kısaca taahüt vermiş olursun ama onu 1 ay bile ödemediğinde hapis cezası var. 8 sene önce ben aile evindeyken gelmişti haciz garantiden. şansıma o gün bi kardeşim bi ben vardık. kardeşim açmış ben uyuyordum haciz memurları geldi deyince kalkıp bi koşuşum var zuahah komediydi yusuf yusuf olmuştum tabi aile evi olunca. neyse 2 memur girdiler içeri ben durumumu anlattım dediler biz öcü değiliz siz ödeme istiyorsanız avukatın nosunu verelim onunla ödeme planını halledin sonra gittiler aylık 1k 1k ödemiştim 2 sene boyunca.
Beni iyi anlarsın işte aile evi huzur kaçırıyorlar zaten tadımız yok iş yok üstüne bunlar çıkıyo iyice gidiyo insanın huzuru

Mert0800

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
23
8
8 Tane dosyam var hacizlik Birgün evime bile gelmediler adıma bişey yok Evine giderlerse bile Her eşyadan 2 tane olması lazım alabilmeleri için yoksa hiç bişi yapamazlar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,819
1,756
113
Gelemez verahkemeye annelerini aglatirsin magzayi kapatir hakkinizi biliyosunuz böyle oluyo eve falan gelemez haneye tecavüzdür o islem 100 bin tazminat oder sana ama turk milletini böyle korkutmak cok kolay 16 milyon borcum var iş yerim batti 10.sayfa e devlette icra dosyam var 4 yildir daha bi allahin kulu gelemedi evime bi kuruş da odemisligim yok
İlk icran olautugunda illaki gelmişlerdir de sen nenyaptin kovaladin mi ulkedenin her yerinde şuan gidiliyor yani ya sen adres farklı verdim kral yada ilk geldiklerinde yasal yoldan çözdün bı şekilde şuan ülkenin her yerinde gidiyorlar yani cilingirle açıp baktıkları yerler bile var poliste var gelen memurlarla cunku

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,842
113
Sorma piç kuruları ile kavga ettim polis çağırdılar aldılar beni bi dünya uğraştım ya yine bi şans bi yerden gülsede kapatsam şurayı 16k borcum vardı 40 50 yapmışlardır
Ha bide polisi onlar cagirdi sen arayip polisi haneme tecavüz ediliyo diye şikayetçi olmadin yani ya kral ne adamlarsiniz

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,842
113
İlk icran olautugunda illaki gelmişlerdir de sen nenyaptin kovaladin mi ulkedenin her yerinde şuan gidiliyor yani ya sen adres farklı verdim kral yada ilk geldiklerinde yasal yoldan çözdün bı şekilde şuan ülkenin her yerinde gidiyorlar yani cilingirle açıp baktıkları yerler bile var poliste var gelen memurlarla cunku
Tahut vermiştir dedigin kişiler kral öyle kolay degil o işler farkli adres versen nolucak 4 yıldır benimi bulayacak polis avukat bulsa napicak olmayan şeyimi alicak