Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz İşlemi Hk.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,970
15,092
113
Sanada geçmiş olsun kral benim aile yanında problem yok hepsi biliyo gelsinler çay demleyelim bile diyorlar 🤣
Yani ne borcu olduğuda önemli normal ev araba herhangi bir ihtiyaç için kredi çeksen normal karsilanir ama kumar borcu oldumu ümügününü sıkarlar :)

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
330
83
Benim de bi kredi var vakıfbanktan 6 ay oldu taksitleri ödeyemedim. Ama aynı zamanda başka bir bankada maaş müşterisiyim, Maaşımın yarısından fazlası otomatik krediye kesiliyor. Şimdi vakıfbank maaşımın yine 4/1 ne el koyabilir mi, bilen var mı

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,040
2,186
113
Benim de bi kredi var vakıfbanktan 6 ay oldu taksitleri ödeyemedim. Ama aynı zamanda başka bir bankada maaş müşterisiyim, Maaşımın yarısından fazlası otomatik krediye kesiliyor. Şimdi vakıfbank maaşımın yine 4/1 ne el koyabilir mi, bilen var mı
Biri bitmeden diğeri alamaz merak etme şuan ben çalışmadığım için bu sorunu yaşıyorum çalışsaydım zaten aynı şekilde maaş kesintisi olacaktı merak etme biri bitçek diğeri başlıcak

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,361
1,769
113
Beyler gelir beyannamesi yapamayana hapis cezası varmış konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Her haciz dosyası için beyan vermek gerekiyormus

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
93
28
saçma ya öyle birşey yoktur hadi kapatırken beyan etmen gerekse mantıklı olurda diğer türlü mantıklı gelmedi
Ağalar ödeme sözü yada herhangi bir taahhüt nameye imza atmayın başka hiç birşey olmuyor

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,551
1,834
113
knka seni severim ama bu yazdığın şey tamamen bilgisizlik kaynaklı defalarca şahit oldum haciz işlemi var diyip eve gelip para almaya çalıştıklarını tamam belki eşyaları hacz edemiyorlsr ama eve geliyorlar tecrübeyle sabit
Kral bende yazdim zaten sana tahut name imzalatirsa.gelir önce onu imzaltmasi sen izalamasan zorla imzalatamaz onu imzaladiktan sonra odeme yaoamzsan da hapis cezası alirsin.yazdim bunları köşemde 😂