- 18,611
- 10,953
- 113
Galatasarayı desteklersen sonun böyle olur MüslümEve gelip huzur kaçırdıktan sonra daha ne kaldı reis aile evi zaten yatmadan yatmaya geliyorum çalışmıyorum ordan zaten sorunlar var bide bu çıktı
Galatasarayı desteklersen sonun böyle olur MüslümEve gelip huzur kaçırdıktan sonra daha ne kaldı reis aile evi zaten yatmadan yatmaya geliyorum çalışmıyorum ordan zaten sorunlar var bide bu çıktı
Yani ne borcu olduğuda önemli normal ev araba herhangi bir ihtiyaç için kredi çeksen normal karsilanir ama kumar borcu oldumu ümügününü sıkarlarSanada geçmiş olsun kral benim aile yanında problem yok hepsi biliyo gelsinler çay demleyelim bile diyorlar 🤣
Bence sen benim konumdan tatlı dinle söylüyorum GİT…Galatasarayı desteklersen sonun böyle olur Müslüm
Biri bitmeden diğeri alamaz merak etme şuan ben çalışmadığım için bu sorunu yaşıyorum çalışsaydım zaten aynı şekilde maaş kesintisi olacaktı merak etme biri bitçek diğeri başlıcakBenim de bi kredi var vakıfbanktan 6 ay oldu taksitleri ödeyemedim. Ama aynı zamanda başka bir bankada maaş müşterisiyim, Maaşımın yarısından fazlası otomatik krediye kesiliyor. Şimdi vakıfbank maaşımın yine 4/1 ne el koyabilir mi, bilen var mı
Sağol hocam bilgilendirme içinBiri bitmeden diğeri alamaz merak etme şuan ben çalışmadığım için bu sorunu yaşıyorum çalışsaydım zaten aynı şekilde maaş kesintisi olacaktı merak etme biri bitçek diğeri başlıcak
Önemli değil reisSağol hocam bilgilendirme için
haydaa nasıl yani hacizi kapatırken mi beyan etmek gerekiyormuş anlamadımBeyler gelir beyannamesi yapamayana hapis cezası varmış konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Her haciz dosyası için beyan vermek gerekiyormus
Kapatırken değil ödeme yapmadığın takdirde borçlu olduğun anlardahaydaa nasıl yani hacizi kapatırken mi beyan etmek gerekiyormuş anlamadım
saçma ya öyle birşey yoktur hadi kapatırken beyan etmen gerekse mantıklı olurda diğer türlü mantıklı gelmediKapatırken değil ödeme yapmadığın takdirde borçlu olduğun anlarda
Ağalar ödeme sözü yada herhangi bir taahhüt nameye imza atmayın başka hiç birşey olmuyorsaçma ya öyle birşey yoktur hadi kapatırken beyan etmen gerekse mantıklı olurda diğer türlü mantıklı gelmedi
Kral bende yazdim zaten sana tahut name imzalatirsa.gelir önce onu imzaltmasi sen izalamasan zorla imzalatamaz onu imzaladiktan sonra odeme yaoamzsan da hapis cezası alirsin.yazdim bunları köşemde 😂knka seni severim ama bu yazdığın şey tamamen bilgisizlik kaynaklı defalarca şahit oldum haciz işlemi var diyip eve gelip para almaya çalıştıklarını tamam belki eşyaları hacz edemiyorlsr ama eve geliyorlar tecrübeyle sabit