Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hukuk Dava Dosyası Hk.

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
212
43
İcrayıda bursa'da açtıysa o icra patlar alamaz

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,457
643
113
Sen kızı niye kandırdın
Kandırmadım diyorum ya sadece sanaldı kumarı biliyordu ayrılınca zaten davayı açtı daha önceden ödediğimden sorun etmiyordu ödersin yada ödeme diyordu ayrılınca böyle yaptı icrayı açtı sonra en son 3 4 gün önce yazdı sevgilim var dedim çıldırdı bugün öyle e devlet bakayım dedim bu hukuk açıldı işte

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
212
43
Bu icra takibi kural olarak yetkili icra dairelerinde açılır. Borçlunun yerleşim yerindeki icra dairesi yetkili merci olur. Borçlu kişi yetkisiz bir icra dairesinde başlatılan bir takibe eğer itiraz etmezse takibin başlatıldığı icra dairesi de yetkili olur.

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,263
2,851
113
Bu icra takibi kural olarak yetkili icra dairelerinde açılır. Borçlunun yerleşim yerindeki icra dairesi yetkili merci olur. Borçlu kişi yetkisiz bir icra dairesinde başlatılan bir takibe eğer itiraz etmezse takibin başlatıldığı icra dairesi de yetkili olur.
Kardo şimdi yaptım dosya görüntüle diyorum birşey çıkmıyor ama böyle diyor bende anlamadım gitti

Ekli dosyalar

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
212
43
Geçmiş olsun bi bok alamaz, sen itiraz ettiğin icra dairesine ek dilekçe ver ikametim istanbulda olduğun bursa icra dairelerinin yetkisi olmadığından bu ek beyanımın dosyaya ibrazını falan fıstık

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,457
643
113
Geçmiş olsun bi bok alamaz, sen itiraz ettiğin icra dairesine ek dilekçe ver ikametim istanbulda olduğun bursa icra dairelerinin yetkisi olmadığından bu ek beyanımın dosyaya ibrazını falan fıstık
Tamam pazartesi gidip bunu yapıcam orada zaten dolduranlar var 300 400 lira alıyorlar bu itirazı da onlara yaptırmıştım

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,263
2,851
113
Senin istinafta falan dosyan varmı herhangi bir davan
Kardo benim icra borcum var 4 tane ama bundan önce makmedem vardı 2020 de girdi cıktı yaptım o dava dosyası kapalı baktım avukat o zaman istinafa yollamıstı red geldi diyordu ama 2020 de bu olaydı şimdi resimde 2023 yazıyor icradan mı acaba kardo

Ekli dosyalar

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
963
337
63
1 kere bile buluşmadım sadece sanal sürekli böyle salak mesajlar atıyordu
valla kardeş ruh hastasına denk gelmişsin güldüm ama sinirden , Allah seni kurtarsın bundan
Bi bokta alamaz üstüne bişey yapma anca ikemetgaha gelirler eger 1 maldan 2 tane varsa ve faturası başkasının üstüneyse yine bi bok yapamazlar

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
avukat tutmazsan yüzde 90 ihtimalle kaybedersin, yaklaşık 1 sene kadar sürebiliyor bu davalar birkaç duruşmada bitiyor, senin mevzuyu da hatırlıyorum haksızsın muhtemelen kaybedeceksin ki kaybetmen adil olan, daha sonra karşı taraf da muhtemelen üstüne kayıtlı ne var diye bakar önce, banka hesaplarına baktırır en son da haciz yoluyla ulaşırlar miktar az olsa bunlarla uğraşmazlardı ama yüksek ihtimal kaldığın adresin haczine kadar yolu var
Aynen ben de hatırlıyorum bu mevzuyu o zaman da haksızsın vs demiştik kendisine ama kendini çok akıllı sananıyor arkadaş şimdi üstüne 2-3 mahkeme ve karşının avukat vekalet ücreti üstüne bi güzel tazminat ve yasal faizleri ödesin hatırlıyorum o zaman demiştim 160k borç sana en az 300k olur diye aynen de öyle olacak