Kandırmadım diyorum ya sadece sanaldı kumarı biliyordu ayrılınca zaten davayı açtı daha önceden ödediğimden sorun etmiyordu ödersin yada ödeme diyordu ayrılınca böyle yaptı icrayı açtı sonra en son 3 4 gün önce yazdı sevgilim var dedim çıldırdı bugün öyle e devlet bakayım dedim bu hukuk açıldı işteSen kızı niye kandırdın
Kardo şimdi yaptım dosya görüntüle diyorum birşey çıkmıyor ama böyle diyor bende anlamadım gittiBu icra takibi kural olarak yetkili icra dairelerinde açılır. Borçlunun yerleşim yerindeki icra dairesi yetkili merci olur. Borçlu kişi yetkisiz bir icra dairesinde başlatılan bir takibe eğer itiraz etmezse takibin başlatıldığı icra dairesi de yetkili olur.
Bu kız salak.Bunlar da cabası
Senin istinafta falan dosyan varmı herhangi bir davanKardo şimdi yaptım dosya görüntüle diyorum birşey çıkmıyor ama böyle diyor bende anlamadım gitti
Tamam pazartesi gidip bunu yapıcam orada zaten dolduranlar var 300 400 lira alıyorlar bu itirazı da onlara yaptırmıştımGeçmiş olsun bi bok alamaz, sen itiraz ettiğin icra dairesine ek dilekçe ver ikametim istanbulda olduğun bursa icra dairelerinin yetkisi olmadığından bu ek beyanımın dosyaya ibrazını falan fıstık
Salak olmasa o kadar para vermezdi zatenBu kız salak.
Hukuk değişik iş dosyası içeriği görünmez büyük ihtimal icra ile ilgili itiraz dosyası, icra dosyan olması lazımSenin istinafta falan dosyan varmı herhangi bir davan
300 lira ne veriyon yaz bilgisayardan istersen ben sana yazarımTamam pazartesi gidip bunu yapıcam orada zaten dolduranlar var 300 400 lira alıyorlar bu itirazı da onlara yaptırmıştım
Sanaldan nasıl 160 bin gönderir ki biri parayı nereden bulmuşah ah knka kız sana fena kurulmuş sevgi böyle nefrete dönüyormuş demekki
knka salaklıkla alakası yok bazen sevgi insanın gözünü kapayabiliyor bende yaşadım ama paranın peşine düşmedim sadakam olsun dedim yoluma baktımSalak olmasa o kadar para vermezdi zaten
Kardo benim icra borcum var 4 tane ama bundan önce makmedem vardı 2020 de girdi cıktı yaptım o dava dosyası kapalı baktım avukat o zaman istinafa yollamıstı red geldi diyordu ama 2020 de bu olaydı şimdi resimde 2023 yazıyor icradan mı acaba kardoSenin istinafta falan dosyan varmı herhangi bir davan
valla kardeş ruh hastasına denk gelmişsin güldüm ama sinirden , Allah seni kurtarsın bundan1 kere bile buluşmadım sadece sanal sürekli böyle salak mesajlar atıyordu
Yok yazdiklarini okuyunca tescillendi.Kız çok zeki olursada sorun oluyor ,çok aptal olursada sorun oluyor .ortasına da biz denk gelmiyoruzSalak olmasa o kadar para vermezdi zaten
parça parça muhtemelenSanaldan nasıl 160 bin gönderir ki biri parayı nereden bulmuş
Aynen ben de hatırlıyorum bu mevzuyu o zaman da haksızsın vs demiştik kendisine ama kendini çok akıllı sananıyor arkadaş şimdi üstüne 2-3 mahkeme ve karşının avukat vekalet ücreti üstüne bi güzel tazminat ve yasal faizleri ödesin hatırlıyorum o zaman demiştim 160k borç sana en az 300k olur diye aynen de öyle olacakavukat tutmazsan yüzde 90 ihtimalle kaybedersin, yaklaşık 1 sene kadar sürebiliyor bu davalar birkaç duruşmada bitiyor, senin mevzuyu da hatırlıyorum haksızsın muhtemelen kaybedeceksin ki kaybetmen adil olan, daha sonra karşı taraf da muhtemelen üstüne kayıtlı ne var diye bakar önce, banka hesaplarına baktırır en son da haciz yoluyla ulaşırlar miktar az olsa bunlarla uğraşmazlardı ama yüksek ihtimal kaldığın adresin haczine kadar yolu var
Tamam da icra dosyası zaten durdurulmuş buna tekrardan neden dilekçe yazıcam ki300 lira ne veriyon yaz bilgisayardan istersen ben sana yazarım