Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hukuk Dava Dosyası Hk.

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
211
43
Bu davadan bi bok çıkmaz ücretsiz adını yazdıracak avukat bul 24 bin TL vekalet ücreti kesin bu dosyada yanlış ilde açildi bu icra, kesin red olur

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
211
43
haklı olabilirsin benim iş mahkemem var 3 yıldır Sakarya bölge adliye mahkemesinde askıda. Henüz bir haraket yok.tek tesellisi yillik faizi
Ben öne alım dilekçesi verdim 2023 mayıs dosyası, cevap olarak 2022 dosyalarına yeni başladıkları maili geldi, 4 sene ortalama, kira davaları sulh hukuk mahkemeleri felç etti, yargıtaydan 1 ayda dosya geldi yargıtay bomboş

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
489
83
Ode yada anlaşmaya git borç almışsın odesene aw evde yatma reis

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
489
83
Mağdur düzenli para göndermiş belliki sana guvenmemis ibandan halletmiş akıllı valla

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
314
140
43
Ben öne alım dilekçesi verdim 2023 mayıs dosyası, cevap olarak 2022 dosyalarına yeni başladıkları maili geldi, 4 sene ortalama, kira davaları sulh hukuk mahkemeleri felç etti, yargıtaydan 1 ayda dosya geldi yargıtay bomboş
Ben geçen yıl
Benim dosya 2022 niye sonuçlanmiyor hala bilemiyorum avukatimda bekleyecegiz dosya yükü vardır vs diyip gecistiriyor. Ona hava hoş avukatlık parasını faizini vs %15ini indiricek cebe ne de olsa

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
211
43
Ben geçen yıl

Benim dosya 2022 niye sonuçlanmiyor hala bilemiyorum avukatimda bekleyecegiz dosya yükü vardır vs diyip gecistiriyor. Ona hava hoş avukatlık parasını faizini vs %15ini indiricek cebe ne de olsa
İş mahkemeleri daha fenadır bölge adliyeyi ara sor bence kalem hangi yıla baktıklarını söyler

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
Dava yanlış ilde açılmış ne anlaşması)))
Ben nerede yaşıyorlar ne bileyim ya da sen nereden biliyorsun yanlış ilde açıldığını yaşadığı il farklı ikamet adresi farklı olabilir. Verdiğin akıl akıl değil onu söylüyorum çünkü geçen sene aynı olay başımıza geldi ikametten farklı bi ilçeden icra başlatılmıştı babamın mükemmel avukatı aynı senin dediğini yaptı gitti yetkisizlikten itiraz etti ve kazandı ama biz bir şey kazanmadık her şey en başa döndü tekrar icra açıldı tekrar itiraz sonra birgün uyaptan babamın dosyaları kontrol ederken babamın alacaklı olduğu bi dosya gördüm girdim kontrol ettim babamın mükemmel avukatı karşı tarafa kazandığı mükemmel dava için vekalet ücretinden icra başlatmış hiç haberimiz yok bu davanın tek kazananı avukattı hem bizden hem ondan aldı avukata şu davayı aç kanun bu diyoruz durun ben onu mahvedicem diye diye saçma sapan davalar açıp sadece kendi cebini doldurmaya bakıyordu en son avukatı siktir ettik gittik anlaştık alacaklı tarafla icra dairesine gittik icraları kaldırdı yeni bi ödeme planı çıkardık borcu kapadık bizim avukatın daha hiçbir şeyden haberi yok

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
489
83
Böyle adamlardan nefret ediyorum normalde konu karıştırmayı sevmem birde akıl istiyor

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
211
43
Ben nerede yaşıyorlar ne bileyim ya da sen nereden biliyorsun yanlış ilde açıldığını yaşadığı il farklı ikamet adresi farklı olabilir. Verdiğin akıl akıl değil onu söylüyorum çünkü geçen sene aynı olay başımıza geldi ikametten farklı bi ilçeden icra başlatılmıştı babamın mükemmel avukatı aynı senin dediğini yaptı gitti yetkisizlikten itiraz etti ve kazandı ama biz bir şey kazanmadık her şey en başa döndü tekrar icra açıldı tekrar itiraz sonra birgün uyaptan babamın dosyaları kontrol ederken babamın alacaklı olduğu bi dosya gördüm girdim kontrol ettim babamın mükemmel avukatı karşı tarafa kazandığı mükemmel dava için vekalet ücretinden icra başlatmış hiç haberimiz yok bu davanın tek kazananı avukattı hem bizden hem ondan aldı avukata şu davayı aç kanun bu diyoruz durun ben onu mahvedicem diye diye saçma sapan davalar açıp sadece kendi cebini doldurmaya bakıyordu en son avukatı siktir ettik gittik anlaştık alacaklı tarafla icra dairesine gittik icraları kaldırdı yeni bi ödeme planı çıkardık borcu kapadık bizim avukatın daha hiçbir şeyden haberi yok
Kardeşim ske ske ikamet ilinde açacak yoksa yetkisiz icra dairesinde işlem yapıldığından red olur yasa böyle diyor

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
314
140
43
İş mahkemeleri daha fenadır bölge adliyeyi ara sor bence kalem hangi yıla baktıklarını söyler
Valla hangi birini ariyayim ağır ceza davam var asliye var hukuk var icra var bı ton mahkemelerle uğraşıyorum 5 sene önce mahkeme nedir bilmezdim SON 5 yılda benim UYAP aldı başını gidiyor 😀