Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hukuk Dava Dosyası Hk.

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
212
43
Ben nerede yaşıyorlar ne bileyim ya da sen nereden biliyorsun yanlış ilde açıldığını yaşadığı il farklı ikamet adresi farklı olabilir. Verdiğin akıl akıl değil onu söylüyorum çünkü geçen sene aynı olay başımıza geldi ikametten farklı bi ilçeden icra başlatılmıştı babamın mükemmel avukatı aynı senin dediğini yaptı gitti yetkisizlikten itiraz etti ve kazandı ama biz bir şey kazanmadık her şey en başa döndü tekrar icra açıldı tekrar itiraz sonra birgün uyaptan babamın dosyaları kontrol ederken babamın alacaklı olduğu bi dosya gördüm girdim kontrol ettim babamın mükemmel avukatı karşı tarafa kazandığı mükemmel dava için vekalet ücretinden icra başlatmış hiç haberimiz yok bu davanın tek kazananı avukattı hem bizden hem ondan aldı avukata şu davayı aç kanun bu diyoruz durun ben onu mahvedicem diye diye saçma sapan davalar açıp sadece kendi cebini doldurmaya bakıyordu en son avukatı siktir ettik gittik anlaştık alacaklı tarafla icra dairesine gittik icraları kaldırdı yeni bi ödeme planı çıkardık borcu kapadık bizim avukatın daha hiçbir şeyden haberi yok
Ee avukatınız kazandığı vekalet ücretini size mi verecekti nerede yanlış yapmış?

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
492
83
Kardeşim ske ske ikamet ilinde açacak yoksa yetkisiz icra dairesinde işlem yapıldığından red olur yasa böyle diyor
Dost bu eleman arkadasinintokatlamis ödeme yapmıyor ne akıl veriyorsunuz sizde bı acayipsiniz valla

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
Kardeşim ske ske ikamet ilinde açacak yoksa yetkisiz icra dairesinde işlem yapıldığından red olur yasa böyle diyor
Bro benim anlatmak istediğim ne olursa olsun zararlı çıkan kendisi olacak uzatmanın itiraz etmenin anlamı yok avukatların cebini doldurmanın da aklını başına alıp karşı tarafla anlaşmaya bakacak iki tarafta en az zararla çıkacak bu işin içinden avukatların insafına bırakırlarsa alacaklı bi alacağı kadar borçluda bi borcu kadarını avukatların cebine koyar aralarında uzlaşıp bi anlaşmaya bağlamaları iki taraf içinde en karlısı

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,297
2,537
113
Dost bu eleman arkadasinintokatlamis ödeme yapmıyor ne akıl veriyorsunuz sizde bı acayipsiniz valla
Geçmişte açtığı konuya da bu tür aynı şeyleri yazdım kadından parayı almış ve ödememiş kısacası dolandırmış kadını. Birde akıl istiyordu ne yapayım ne edeyim diye. Sonra o konuya yorum yapmamı kapattılar 😄 beyefendi benim haklı yorumlarımdan rahatsız olmuş.

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
212
43
Bro benim anlatmak istediğim ne olursa olsun zararlı çıkan kendisi olacak uzatmanın itiraz etmenin anlamı yok avukatların cebini doldurmanın da aklını başına alıp karşı tarafla anlaşmaya bakacak iki tarafta en az zararla çıkacak bu işin içinden avukatların insafına bırakırlarsa alacaklı bi alacağı kadar borçluda bi borcu kadarını avukatların cebine koyar aralarında uzlaşıp bi anlaşmaya bağlamaları iki taraf içinde en karlısı
Dost bu faizlerle karsı taraf alacagını 10 senede anca alır o parada icra faiz oranı ile pul olur, ülkede icra lar neden patladı sanıyon düz hesap yapalım 1 milyon TL bankaya koy senede 400 bin veriyor 5 senede toplam para 3 milyon olur, aynısını icra sana 1.5 milyon çıkarır farka bak

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,726
1,720
113
Dekontların sadece 10 10 10 3 parçasında toplam 30 bin borç açıklaması var diğerlerinde yok ama avukat hepsinde borç açıklaması var diyerek açmış davayı
Tamam o borç olanları kabul et. Bunlar borcum de diğerleri borç değil onlar bana olan borç ödemesi demelisin

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
645
113
Geçmişte açtığı konuya da bu tür aynı şeyleri yazdım kadından parayı almış ve ödememiş kısacası dolandırmış kadını. Birde akıl istiyordu ne yapayım ne edeyim diye. Sonra o konuya yorum yapmamı kapattılar 😄 beyefendi benim haklı yorumlarımdan rahatsız olmuş.
Dostum sen kendini sütten çıkmış akkaşık mı sanıyorsun hepimizin hataları var ben borç aldım ödedim tekrar aldım ödeyemedim ödeyeceğimin de sözünü verdim ayrılmamı hazmedemeyip bu yola başvurdu ben yok yere ne diye faiz avukat parası ödeyeceğim uzasın uzayacağı kadar şuana kadar avukata 10 binden fazla para vermiş zaten vekalet dosya vs ücretlerini görüyorum uyapta siz anlamıyorsunuz kadını dolandırsam 10 kere dolandırıcılıktan dava açardı bi akıllı sizsiniz

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
212
43
Dostum sen kendini sütten çıkmış akkaşık mı sanıyorsun hepimizin hataları var ben borç aldım ödedim tekrar aldım ödeyemedim ödeyeceğimin de sözünü verdim ayrılmamı hazmedemeyip bu yola başvurdu ben yok yere ne diye faiz avukat parası ödeyeceğim uzasın uzayacağı kadar şuana kadar avukata 10 binden fazla para vermiş zaten vekalet dosya vs ücretlerini görüyorum uyapta siz anlamıyorsunuz kadını dolandırsam 10 kere dolandırıcılıktan dava açardı bi akıllı sizsiniz
Sen bu borcu ödeme niyetin varmı

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
Ee avukatınız kazandığı vekalet ücretini size mi verecekti nerede yanlış yapmış?
Onun içinde sadece vekalet ücretleri yok bizim itiraz için ödediğimiz harçlar vs var bunun dışında 3 tane daha itiraz edip kazandığı dava var bu 3 dava için her seferinde bilirkişi ücretlerini peşin olarak biz ödedik yanlış hatırlamıyorsam 4k civarı her biri için davayı kazandığımıza göre bu bilirkişi ücretinin karşı taraftan alınıp babama iade edilmesi gerekiyor demi? Avukat sessizce kimseye bir şey söylemeden vekalet ücreti ve yapılan masraflar için icra attırıp parayı cebe indiriyor ayriyetten babamdan yine avukatlık ücreti alıyor bu son 3 icrayı karşı tarafla kendimiz anlaştıktan sonra öğrendim babama git o masrafları al dedim siktir et uzak dursun adi bizden dedi kapattı olayı

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
212
43
Onun içinde sadece vekalet ücretleri yok bizim itiraz için ödediğimiz harçlar vs var bunun dışında 3 tane daha itiraz edip kazandığı dava var bu 3 dava için her seferinde bilirkişi ücretlerini peşin olarak biz ödedik yanlış hatırlamıyorsam 4k civarı her biri için davayı kazandığımıza göre bu bilirkişi ücretinin karşı taraftan alınıp babama iade edilmesi gerekiyor demi? Avukat sessizce kimseye bir şey söylemeden vekalet ücreti ve yapılan masraflar için icra attırıp parayı cebe indiriyor ayriyetten babamdan yine avukatlık ücreti alıyor bu son 3 icrayı karşı tarafla kendimiz anlaştıktan sonra öğrendim babama git o masrafları al dedim siktir et uzak dursun adi bizden dedi kapattı olayı
Avukatı baroya şikayet etmeliydiniz sizi çarpmış

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
Dost bu faizlerle karsı taraf alacagını 10 senede anca alır o parada icra faiz oranı ile pul olur, ülkede icra lar neden patladı sanıyon düz hesap yapalım 1 milyon TL bankaya koy senede 400 bin veriyor 5 senede toplam para 3 milyon olur, aynısını icra sana 1.5 milyon çıkarır farka bak
İcra evet sana o kadar çıkarır ama bi o kadar da avukatlara yedirirsin yapacağın masrafları uğraşacağın mahkemeleri streside cabası

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
212
43
Kats
Evet var 160 bin sadece borcum onu ödeme niyetim var oda 2 ay süre lazım bana 2 ay içinde gelecek bir mebla var
Karşı taraf avukatını ara kendi şartını söyle aksi halde yetkisiz icrada açtogınızdan para alamayacagınız gibi vekalet ücreti ödetti ritim de ske ske kabul eder

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,383
1,322
113
Bende itiraz etmiştim bakalım 2 ay içinde banka dava acmazsa icra tamamen silinecek.eger dava açarsa da kredi sözleşmesinden farklı faiz uyguladığı ve olmayan farklı bir borcu mevcut borca eklediği için dava açma şansım olacak.
Her türlü ben kazanırım bu işten 🤣

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
212
43
Yarın kızı arayıp bunu söylicem avukatı arasam borcu kabul ettiğimi de ekler dosyaya
Bende itiraz etmiştim bakalım 2 ay içinde banka dava acmazsa icra tamamen silinecek.eger dava açarsa da kredi sözleşmesinden farklı faiz uyguladığı ve olmayan farklı bir borcu mevcut borca eklediği için dava açma şansım olacak.
Her türlü ben kazanırım bu işten 🤣
1 sene mi oluyor