Ee avukatınız kazandığı vekalet ücretini size mi verecekti nerede yanlış yapmış?Ben nerede yaşıyorlar ne bileyim ya da sen nereden biliyorsun yanlış ilde açıldığını yaşadığı il farklı ikamet adresi farklı olabilir. Verdiğin akıl akıl değil onu söylüyorum çünkü geçen sene aynı olay başımıza geldi ikametten farklı bi ilçeden icra başlatılmıştı babamın mükemmel avukatı aynı senin dediğini yaptı gitti yetkisizlikten itiraz etti ve kazandı ama biz bir şey kazanmadık her şey en başa döndü tekrar icra açıldı tekrar itiraz sonra birgün uyaptan babamın dosyaları kontrol ederken babamın alacaklı olduğu bi dosya gördüm girdim kontrol ettim babamın mükemmel avukatı karşı tarafa kazandığı mükemmel dava için vekalet ücretinden icra başlatmış hiç haberimiz yok bu davanın tek kazananı avukattı hem bizden hem ondan aldı avukata şu davayı aç kanun bu diyoruz durun ben onu mahvedicem diye diye saçma sapan davalar açıp sadece kendi cebini doldurmaya bakıyordu en son avukatı siktir ettik gittik anlaştık alacaklı tarafla icra dairesine gittik icraları kaldırdı yeni bi ödeme planı çıkardık borcu kapadık bizim avukatın daha hiçbir şeyden haberi yok