- 1,676
- 918
- 113
"Serdar Ortaç" kısmında Kahkaha attım hakkını helal et 😂 diyeceğim ama gerçi onu da cuqqalarsin senBunlar da cabası
"Serdar Ortaç" kısmında Kahkaha attım hakkını helal et 😂 diyeceğim ama gerçi onu da cuqqalarsin senBunlar da cabası
Eyvallah@cuqqam34567 geçmiş olsun dost yapay zekâya danış Bilgi verir
Yalan makinası seniEvet var 160 bin sadece borcum onu ödeme niyetim var oda 2 ay süre lazım bana 2 ay içinde gelecek bir mebla var
Kişi kendinden bilir işi dostum alnım ak dolandırıcılık mevzusu yok taciz yok sadece borç var yüz kızartıcı bişi yok sen belli yemişsin bi haltlar herkesi kendin gibi sanıyorsunYalan makinası seni![]()
Avukat yoktur onu anlıyorum da çoğu kimse davalarla uğraştığı için bir tanıdık avukatı vardır diye yazdımBurda avukat yoktur bence![]()
ben direk içerde yatanlarla uğraşıyorumAvukat yoktur onu anlıyorum da çoğu kimse davalarla uğraştığı için bir tanıdık avukatı vardır diye yazdım
Zaten avukatlar arası danışıklı dövüş bu iş sanki avukat icrayı başlatırken oranın yetkisiz olduğunu bilmiyor mu? Dosya uzadıkça uzasın iki tarafında avukatları daha fazla kazansın diye yapıyorlar ben bu güne kadar daha bi avukatı icra takibini doğru icra dairesinden başlattığını görmedim geçen sene bi icra dosyamı alacaklıyla ve avukatıyla aynı ilçede olmamıza rağmen avukatı gidip 40 km uzaktaki ilçenin icra dairesinden takip başlattı sonra benim avukatta yetkisizlik itirazıyla iptal ettirdi sonra geldi doğru yerden tekrar takip başlattıAvukat kabul etmez hem iptal olsa onun işine gelir kadın yine para verir
Şimdi bir avukatla görüştüm bana dediği şey siz icraya itiraz ederken yetkisine itiraz etmemişsiniz şuan da bu hukuk davasının yetkisine de itiraz edemezsin diyor doğru muZaten avukatlar arası danışıklı dövüş bu iş sanki avukat icrayı başlatırken oranın yetkisiz olduğunu bilmiyor mu? Dosya uzadıkça uzasın iki tarafında avukatları daha fazla kazansın diye yapıyorlar ben bu güne kadar daha bi avukatı icra takibini doğru icra dairesinden başlattığını görmedim geçen sene bi icra dosyamı alacaklıyla ve avukatıyla aynı ilçede olmamıza rağmen avukatı gidip 40 km uzaktaki ilçenin icra dairesinden takip başlattı sonra benim avukatta yetkisizlik itirazıyla iptal ettirdi sonra geldi doğru yerden tekrar takip başlattı
Kadından 161 bin TL almışsın borç diye ve ödememişsin. Kadında dekontlarla birlikte mahkemeye vermiş. Burda kadın haklı ve seni icraya vermiş. İstinafa da gitsen o parayı ödemek zorundasın. Mahkeme kadını her türlü haklı bulur zaten. Birde gönül ilişkisi var diye yazılmış. Aranızda yapılan yazışmaları ve aldığın para konuşmalarını da sunmuş belli ki mahkemeye. Sonuç olarak o paraları ödemezsen icra her türlü alır hemde faiz ile. Hâlâ da ödemezsen hapise girebilirsin. Çünkü bu tür davalara dolandırıcılık gözüyle bakar mahkeme. Borç alıp vermediysen dolandırdı diye düşünülüyor.Evet beyler tebligat geldi hukuk mahkemesinden itirazın iptali davası olarak 2 haftam var buna nasıl bir itiraz dilekçesi yazabilirim bir arkadaş vardı yetkisine itiraz et diyen yardımcı olurum diyen ulaşırsa sevinirim
Zaten boşa uğraşıyor. Parayı aldığı kadın sonuna kadar haklı. Parayı ödemeye bakacak. Yoksa icra sonra faiz falan illaki olacak daha da ödemezse hapis kaçınılmaz. Hapisde şu yönden olur belki hapise girerse ailesi ya da akrabaları öder belki diye bakılıyor.dostum senin hiçbir türlü şansın yok bu davada, yapabileceğin belki en fazla birkaç ay daha zaman kazanmak, sonra kaybettiğinde evine haciz gelir ona göre kendini hazırla
avukat doğru söylüyor bu arada
Uzlaşmaya dünden razı hatta benimle devam etmekte de ısrar ediyor ama ben onun avukatlara daha fazla para ödemesini istiyorum tek amacım bu o parayı elbet ödeyeceğim.Kadından 161 bin TL almışsın borç diye ve ödememişsin. Kadında dekontlarla birlikte mahkemeye vermiş. Burda kadın haklı ve seni icraya vermiş. İstinafa da gitsen o parayı ödemek zorundasın. Mahkeme kadını her türlü haklı bulur zaten. Birde gönül ilişkisi var diye yazılmış. Aranızda yapılan yazışmaları ve aldığın para konuşmalarını da sunmuş belli ki mahkemeye. Sonuç olarak o paraları ödemezsen icra her türlü alır hemde faiz ile. Hâlâ da ödemezsen hapise girebilirsin. Çünkü bu tür davalara dolandırıcılık gözüyle bakar mahkeme. Borç alıp vermediysen dolandırdı diye düşünülüyor.
İşin zor bence. Bir şekilde ödemeye bak derim . Birde o kadın uzlaşmak ister mi bilemem ama olayı mahkemeye taşımış bu durumda uzlaşmaz. Geçmiş olsun
O ödemez işte 😄 senden aldığı parayla avukata verir. Avukatla 20 30 a anlaşmıştır. Sen uzatma öde ve kurtul yoksa sıkıntılı günler gelecek senin adınaUzlaşmaya dünden razı hatta benimle devam etmekte de ısrar ediyor ama ben onun avukatlara daha fazla para ödemesini istiyorum tek amacım bu o parayı elbet ödeyeceğim.
Dostum alacak verecek olaylarında hapis cezası dolandırırsan olur ben kadını dolandırmadım bir şey satıyormuş gibi yapıp vermemezlikte yapmadım daha önce de alacak verecek oldu aramızda ödedim bu son alacağımı da ödeyecektim ayrılığı hazmedemeyip bu yola başvurdu ben neden enayi gibi vekil ücreti faiz ödeyeceğim?Zaten boşa uğraşıyor. Parayı aldığı kadın sonuna kadar haklı. Parayı ödemeye bakacak. Yoksa icra sonra faiz falan illaki olacak daha da ödemezse hapis kaçınılmaz. Hapisde şu yönden olur belki hapise girerse ailesi ya da akrabaları öder belki diye bakılıyor.
Mahkeme zaten olaya aldığın parayı ödemiyorsan sana dolandırıcı gözüyle bakıyor. Alacak verecek davalarında hapis cezası oluyor. İstersen git sor avukata. Borcu ödemediysen icraya veriliyor hala ödemediysen hapis cezası veriliyor. Alacak verecek meselesi yüzünden amcam 70 bin TL yüzünden hapise girdi en son babam ödemişti parayı hemde faiziyle öyle çıkmıştı hapisten. Birde hapise girdiği için sicili bozuldu hiç bir kurumda resmi iş bulamadı şimdi inşaatlarda iş bulursa çalışıyor. Yani sen yanlış biliyorsun. Öde kurtul hem hu durumdan hem o kadından kendine yapacağın en büyük iyilik bu olurDostum alacak verecek olaylarında hapis cezası dolandırırsan olur ben kadını dolandırmadım bir şey satıyormuş gibi yapıp vermemezlikte yapmadım daha önce de alacak verecek oldu aramızda ödedim bu son alacağımı da ödeyecektim ayrılığı hazmedemeyip bu yola başvurdu ben neden enayi gibi vekil ücreti faiz ödeyeceğim?