- 6,355
- 2,784
- 113
Dost hala slot diyon ya sal kumarıNeyse konuyu boş takip eden kalmadığına göre @BORDOMAVİ bi slot söyle ama hacksaw falan olmasın stakein tr tarafındayım oynatmıyor. Alayım bi spin kazanırsak kazanalım beraber
Dost hala slot diyon ya sal kumarıNeyse konuyu boş takip eden kalmadığına göre @BORDOMAVİ bi slot söyle ama hacksaw falan olmasın stakein tr tarafındayım oynatmıyor. Alayım bi spin kazanırsak kazanalım beraber
niye salayım kankaDost hala slot diyon ya sal kumarı
Sweet xmas dan dene bakalım kralNeyse konuyu boş takip eden kalmadığına göre @BORDOMAVİ bi slot söyle ama hacksaw falan olmasın stakein tr tarafındayım oynatmıyor. Alayım bi spin kazanırsak kazanalım beraber
az önce denedim biliyon mu sen yazana kadar başka seçSweet xmas dan dene bakalım kral
Kaç liralık satın alacaksınaz önce denedim biliyon mu sen yazana kadar başka seç
Kanka kafan bozuktur şimdi kumar adamı iyice bozar sağlığın için dedimniye salayım kanka
bilmem kanka oyununa göre değişir atarım ekranını zatenKaç liralık satın alacaksın
Yok kanka canını yerim kafam bozuk değil yicek ekmeğimiz o kadarmış ordan belki daha güzel şeyler yaparızKanka kafan bozuktur şimdi kumar adamı iyice bozar sağlığın için dedim
Starlight 1000 denemediysen aklıma o geldibilmem kanka oyununa göre değişir atarım ekranını zaten
Adam gayet relax onuda nerden çıkardın dostumKanka kafan bozuktur şimdi kumar adamı iyice bozar sağlığın için dedim
normalde oynamam ama senin için deneyeyim.Starlight 1000 denemediysen aklıma o geldi
Bende 10 gün oldu kendim bıraktım işi uzun süreli değildi ama benimkiYok kanka canını yerim kafam bozuk değil yicek ekmeğimiz o kadarmış ordan belki daha güzel şeyler yaparız
Bol şans bana vermez oynasam belki senin şansın vardırnormalde oynamam ama senin için deneyeyim.
Bilemeyiz içini dost depresyonun binbir hali var öyle yansımış olabilir benim başıma gelse kolay kolay kendime gelemem herkes bir degil tabi ayağa kalkmak lazım zaten doğru olanı yapıyor da kumarla olacak iş değil buAdam gayet relax onuda nerden çıkardın dostum![]()
Avukat uğraşıyor sen ne ugrasican ağa sana bilgi veriyor sadece paranı alıyorO kadar uğraşacağıma yeni işlerim uğraşırım kanka mesajlarım falanda var biliyorum ben ordan o çıkmaz
İnşallah kanka Allah kimseyi işsiz bırakmasın senin de inşallah daha iyi firsatlar çıkar karşınaYok kanka canını yerim kafam bozuk değil yicek ekmeğimiz o kadarmış ordan belki daha güzel şeyler yaparız
200 lük almıştım 400 kar kazandıkBol şans bana vermez oynasam belki senin şansın vardır
İyi reis zarar yazmamis en azından200 lük almıştım 400 kar kazandık
EDİT: dur fotonun boyutu yüksek dedi
dm bakİyi reis zarar yazmamis en azından
Haha güldürdün kankacım beni sürekli yanlış anlaşılıyorum nedenseAdam gayet relax onuda nerden çıkardın dostum![]()