patlat bi oyunda senle oynayalımAdam gayet relax onuda nerden çıkardın dostum![]()
patlat bi oyunda senle oynayalımAdam gayet relax onuda nerden çıkardın dostum![]()
Gates1000 veya sugar Rush 1000 oynarım genelde bol şans dostumpatlat bi oyunda senle oynayalım
Paraları nerde yediğin anlaşıldıGates1000 veya sugar Rush 1000 oynarım genelde bol şans dostum
seç birini kanka ama söyliyim rush 1000 de 4 betten 3k aldım 1 saat önce gates1000 de baya oynadım. İstersen değiştir istersen birini seçGates1000 veya sugar Rush 1000 oynarım genelde bol şans dostum
iyi yeeer iyi yer o bakma senParaları nerde yediğin anlaşıldı
Gates 1000 olsun dostum, zaten popüler oyunları oynarım genelde hepsini denemissindirseç birini kanka ama söyliyim rush 1000 de 4 betten 3k aldım 1 saat önce gates1000 de baya oynadım. İstersen değiştir istersen birini seç
Kanka baş hekimin yanına reddemeyeceği bir isimle gittim yine de yokÖzel hastaneye git ücretini ver geriye dönük rapor al 2 günlük sgk ya bildir olsun bitsin![]()
Deneyelim kankacımGates 1000 olsun dostum, zaten popüler oyunları oynarım genelde hepsini denemissindir
4,5 ay önce yinede ayda bı Maxwin falan denk gelirdi 100 k üstüne rahat çıkardım 4,5 aydır yaprak kimildamiyorParaları nerde yediğin anlaşıldı
Deneyelim kankacım
Gates oynama illa slot oynuyosan starlight 1000 oyna Gates benzeri sonuçta emin ol Gates kadar somurmez seni4,5 ay önce yinede ayda bı Maxwin falan denk gelirdi 100 k üstüne rahat çıkardım 4,5 aydır yaprak kimildamiyor
Fil, kewser geçmiyor mu illa ikisi mi 😄😄Kanka baş hekimin yanına reddemeyeceği bir isimle gittim yine de yokYeni sistemde geriye dönük sadece felak nas okuyabiliyolar
![]()
fotoyu küçültene kadar canım çıktı ne 1 mb mış ya olmadı kankacımGates 1000 olsun dostum, zaten popüler oyunları oynarım genelde hepsini denemissindir
Öyle dediler bilemiyorum tam vaazınıFil, kewser geçmiyor mu illa ikisi mi 😄😄
Avukat daha yolunu bilir hatta bi neden bulur gelmedin günler için bazen bir hastane barkodu bile onların dişini söker bide bu kadar ucuz deyil işten çıkarma sen haklısın eyer bir ayda iki gunseMerhaba arkadaşlarım,
Yaklaşık 3 gün önce işten çıkarıldım. 2 gün devamsızlık kaynaklı olarak tazminatsız şekilde. İçinizde bu gün sayısının 3 olduğunu bilenlerin olduğunu biliyorum bende onlardan biriydim. Ancak bu 3 gün bir ay içinde ayrı ayrı olduğunda geçerliymiş. Ardarda 2 gün devamsızlık yine fesih sebebiymiş, hem bilginiz olsun hemde sohbet muhabbet edelim dedim.
Sağlık olsunfotoyu küçültene kadar canım çıktı ne 1 mb mış ya olmadı kankacım
Açsın sonrada avukat parası derken 70bün cebinden ödesin😁 haksız kaybederİşe iade davası ac
hadi söyle bi tane daha ama bilindik olmasınSağlık olsun
ğauahhahahahhajzkxmxmdKanka kafan bozuktur şimdi kumar adamı iyice bozar sağlığın için dedim
Secrets of cairohadi söyle bi tane daha ama bilindik olmasın