Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşten Çıkarılma Hk.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,020
15,134
113
seç birini kanka ama söyliyim rush 1000 de 4 betten 3k aldım 1 saat önce gates1000 de baya oynadım. İstersen değiştir istersen birini seç
Gates 1000 olsun dostum, zaten popüler oyunları oynarım genelde hepsini denemissindir

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
805
113
Özel hastaneye git ücretini ver geriye dönük rapor al 2 günlük sgk ya bildir olsun bitsin :)
Kanka baş hekimin yanına reddemeyeceği bir isimle gittim yine de yok :D Yeni sistemde geriye dönük sadece felak nas okuyabiliyolar :D

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
585
208
43
Merhaba arkadaşlarım,

Yaklaşık 3 gün önce işten çıkarıldım. 2 gün devamsızlık kaynaklı olarak tazminatsız şekilde. İçinizde bu gün sayısının 3 olduğunu bilenlerin olduğunu biliyorum bende onlardan biriydim. Ancak bu 3 gün bir ay içinde ayrı ayrı olduğunda geçerliymiş. Ardarda 2 gün devamsızlık yine fesih sebebiymiş, hem bilginiz olsun hemde sohbet muhabbet edelim dedim.
Avukat daha yolunu bilir hatta bi neden bulur gelmedin günler için bazen bir hastane barkodu bile onların dişini söker bide bu kadar ucuz deyil işten çıkarma sen haklısın eyer bir ayda iki gunse