de bak yukarıya seç hadi darlandım haYok farketmiyor 5 lions megaways olanda 3 scatterde çıkıyor
de bak yukarıya seç hadi darlandım haYok farketmiyor 5 lions megaways olanda 3 scatterde çıkıyor
5 seç o zamande bak yukarıya seç hadi darlandım ha
la neyse ne kanka attığımdan seçsene foto attım yukardaİlk oyun benim dediğim sendeki farklı gibi
Tamam 5 seç riske gir 🤣la neyse ne kanka attığımdan seçsene foto attım yukarda
5 seç o zaman
Son buna alıyorumMining Rush
olmadı kankacımSon buna alıyorum
bi ara 100x attıda line yoktu kanka sağlık olsunLanet oyun ya verince iyi yerlere götürüyor da hiç vermemiş
Bu kanka öyle her sitede yokKanka bunun ismi başka bişey olmasınoyun çıkmıyor bile
Bunlar fazlaca detay 3 gün üst üste işe gitmeme sebebin habersiz fesh , ama senin nasıl bir kurumda çalıştığın işe girerken imzaladığın sözleşme vs vs ayrıntı. Şüphen var ise bir avukat ve muhasebeci ile görüşmeni tavsiye ederim uzun yıllar geçmişin var ise.Merhaba arkadaşlarım,
Yaklaşık 3 gün önce işten çıkarıldım. 2 gün devamsızlık kaynaklı olarak tazminatsız şekilde. İçinizde bu gün sayısının 3 olduğunu bilenlerin olduğunu biliyorum bende onlardan biriydim. Ancak bu 3 gün bir ay içinde ayrı ayrı olduğunda geçerliymiş. Ardarda 2 gün devamsızlık yine fesih sebebiymiş, hem bilginiz olsun hemde sohbet muhabbet edelim dedim.