- 74,900
- 47,240
- 113
Son mac gelmezse bir anlami yok amaVe oynadığım 5 maçın 4 ü oynadı ya 4 ü de ilk yarı 1.5 ms 3.5 4.5 5.5 üstü bitti![]()
Son mac gelmezse bir anlami yok amaVe oynadığım 5 maçın 4 ü oynadı ya 4 ü de ilk yarı 1.5 ms 3.5 4.5 5.5 üstü bitti![]()
Evet dur kuponu sana dm den atayım abdestliysenSon mac gelmezse bir anlami yok ama
🤨🤨Evet dur kuponu sana dm den atayım abdestliysen
Aramızdaki gizli gay olduğunu düşünüyorum, sürekli subliminal veriyorsun dm yandımı türkiye içi aktif pasif vs doğru söyle jhgfdjhfdEskiden eşcinsellik ayıplanırdı o yüzden gayler birbirini bulmak için gizli gizli kupon bozardı
(Kupon bozan erkek 🌈)
Losers içi pasif var mıAramızdaki gizli gay olduğunu düşünüyorum, sürekli subliminal veriyorsun dm yandımı türkiye içi aktif pasif vs doğru söyle jhgfdjhfd
Adana içi aktif var lakabıda darbelimatkap01Losers içi pasif var mı
Gittin yani memnunsunAdana içi aktif var lakabıda darbelimatkap01
Sitelere vurduran erkek 🌈Siteler vuruyor zaten kıymayın birbirinize tostlar
PuahahahSitelere vurduran erkek 🌈
Ras gelsin cumleten
Kumarci adamız gel iddiaya girelim 🤣 bir otelde görüşelim kiminki büyükse o aktif olsun varmisin iddiaya 🤣🤣🤣Losers içi pasif var mı
… kazanan benimle oynasınKumarci adamız gel iddiaya girelim 🤣 bir otelde görüşelim kiminki büyükse o aktif olsun varmisin iddiaya 🤣🤣🤣
19 orani gordun mu dost sen 4 mac 10 orani zor buluyon puahhaSiteler vuruyor zaten kıymayın birbirinize tostlar
Saul kesin gay beyler yemek için bahane arıyor skskksKumarci adamız gel iddiaya girelim 🤣 bir otelde görüşelim kiminki büyükse o aktif olsun varmisin iddiaya 🤣🤣🤣
Loser konusundaysak siteler konusunda hiçbirimiz masum değiliz dostSitelere vurduran erkek 🌈
Ras gelsin cumleten
Park bahcede gorusup sonuca gore otel seçmek daha mantikli gibi. Direk otele giderseniz esitlik durumunda penaltilara gidersiniz kralKumarci adamız gel iddiaya girelim 🤣 bir otelde görüşelim kiminki büyükse o aktif olsun varmisin iddiaya 🤣🤣🤣
Ezel'in kör annesi vuruyor 5 maç 10 oranı19 orani gordun mu dost sen 4 mac 10 orani zor buluyon puahha
Adam tek adım rolling teklif etti kasa 50k hedef 100k 2 oranKumarci adamız gel iddiaya girelim 🤣 bir otelde görüşelim kiminki büyükse o aktif olsun varmisin iddiaya 🤣🤣🤣
Foto atarsa 5x1k puahahahah 50k basmamıştırAdam tek adım rolling teklif etti kasa 50k hedef 100k 2 oran